CSU CRAIOVA – VIITORUL 1-2: Hagi, lider neaşteptat în Liga 1. Remiză albă între ASA şi Poli

Viitorul s-a impus pe terenul celor de la CSU Craiova, 2-1, şi este pe prima poziţie în Liga 1. Într-un alt meci, ASA Tîrgu Mureş şi ACS Poli Timişoara au terminat la egalitate, 0-0.

RomaniaTV.net
12 aug. 2015, 18:45
CSU CRAIOVA – VIITORUL 1-2: Hagi, lider neaşteptat în Liga 1. Remiză albă între ASA şi Poli

Viitorul a început foarte bine meciul şi Florin Tănase a deschis scorul în minutul 10, din penalty-ul obţinut de Ivan.

Elevii lui Hagi au continuat foarte bine şi în finalul primei reprize au marcat prin Aganovici. Achim a profitat de o gafă a apărării oltenilor, i-a pasat lui Aganovici în centrul careului, iar acesta a majorat scorul.

În a doua repriză, cei de la Viitorul s-au mulţumit cu menţinerea rezultatului, iar CSU nu a putut pune mari probleme. În minutul 85, craiovenii au micşorat diferenţa, după ce Vătăjelu a marcat din penalty, dar nu au avut forţa de a egala.

ASA Tîrgu Mureş şi ACS Poli Timişoara au terminat la egalitate, 0-0.Mureşenii şi timişorenii s-au anihilat reciproc, iar partida dintre cele două s-a terminat nedecis.

În începutul partidei, elevii lui Vasile Miriuţă au jucat foarte bine şi au avut mai multe ocazii de a marcat, dar nu l-au putut învinge pe portarul

Şi timişorenii au avut ocazii în prima parte, dar jucătorii lui Dan Alexa nu au avut forţa de a marca.

În a doua parte, numărul de ocazii a mai scăzut, iar jocul nu a mai fost aşa spectaculos. Cele două formaţii au încercat să dea lovitura în ultimele 10 minute, dar scorul a rămas acelaşi.

După acest egal, ASA are nouă puncte, la egalitate cu Steaua şi Dinamo, iar ACS Poli rămîne pe locul 12, cu 4 puncte.