CTP, amenințat cu moartea de Gigi Becali! De la ce a pornit conflictul

Cristian Tudor Popescu a dezvăluit că în trecut a fost ameninţat cu moartea de Gigi Becali, dar că în prezent între cei doi nu mai există niciun fel de relație.

18 mart. 2021, 19:56
CTP, amenințat cu moartea de Gigi Becali! De la ce a pornit conflictul

CTP, amenințat cu moartea de Gigi Becali. Cristian Tudor Popescu a dezvăluit că a fost ameninințat de către Gigi Becali. Se întâmpla în urmă cu 15-20 de ani, pe când patronul FCSB îl suna să îl avertizeze că nu e bine să se ia de cele sfinte. Cel din urmă a vrut să îl ajute să o ia pe calea cea bună, așa că i-a oferit câteva cărți pentru documentare pe care CTP le-a refuzat.

CTP, amenințat cu moartea de Gigi Becali

„Gigi Becali mă mai suna acum 15-20 de ani, acum nu avem niciun raport. Nu știu care este legătura cu fotbalul a domnului Becali. Mă mai suna să mă avertizeze că nu e bine să mă iau de Sființii Părinți, de Biserică. „Nu e bine, o să te blesteme preoții și blestemul preoțesc nu se șterge!”. Bine, OK! A vrut să-mi dăruiască niște cărți, Viețile Sfinților, în trei volume. Am refuzat amabil, politicos. Prin 2001 a fost scandalul cu scrumiera, cu amenințări cu moartea și așa mai departe. Ce-a fost s-a dus… Nu mai contează. Acum nu mai avem niciun fel de relație. Eu uit lucrurile astea, dar nu iert! De iertat nu iert, dar uit. Nu pot să țin minte atâtea lucruri urâte, rele, pentru că mi se strică mintea”, a spus CTP la emsiunea „Prietenii lui Ovidiu” de la GSP.

Cristian Tudor Popescu nu-l iartă pe Ion Ţiriac. „I-am fost copil de mingi, dar nu pot fi indiferent la ce face acum!”

Conflict şi cu Mihai Stoica

Și Mihai Stoica a avut reproșuri la adresa lui CTP. Acesta s-a enervat la culme în momentul în care gazetarul l-a criticat pe Diego Armando Maradona atunci când o lume întreagă îl plângea. „Se droga, potrivit declarației lui, stimați fani ai lui Maradona, se droga de duminică până miercuri, așa spunea: am party-urile mele de cocaină de duminică până miercuri, dup-aia mă duc să joc fotbal la final de săptămână. Un om care a băut în neștire, care a mâncat în neștire, care a fumat trabuc în neștire până când i-au crăpat inima și creierul la 60 de ani! Vreți să-l plâng pentru asta?”, a spus Cristin Tudor Popescu. „Știam că nea CTP e specialist dă tenis, doar a fost copil de mingi la Cupa Davis. Acum văd că e și pă fotbal. Nu i-a plăcut Maradona. Dacă se pronunța nea ctp mai devreme, nu-l mai lăudau Pelé, Messi și Ronaldo pe Diego. Să nu intre în gura lui. În gura ctp ului”, a fost replica lui Mihai Stoica.