CTP, despre restricţii: „Să merg la teatru, îmi trebuie certificat verde, sa merg la biserică, nu. Aceşti politicieni se sperie şi de umbra lor şi îşi subestimează electoratul”

Cristian Tudor Popescu nu înţelege decizia CNSU privind noile restricţii, prin care în biserică, spre deosebire de alte instituţii, nu este nevoie de certificat verde pentru a intra.

24 oct. 2021, 19:38
CTP, despre restricţii: „Să merg la teatru, îmi trebuie certificat verde, sa merg la biserică, nu. Aceşti politicieni se sperie şi de umbra lor şi îşi subestimează electoratul”

„Domnul Arafat a şi declarat că această hotărâre, în legătură cu biserica, este făcută pe lângă expertiza ştiinţifică. Deci, este o hotărâre politică. De ce este luată ea? Pentru că aşa cred cei aflaţi acum la putere că sunt mai puţin antipatici oamenilor decât oricum sunt”, afirmă CTP.

Şi mai adună, poate, ceva capital politic. Este a nu ştiu câta oară când văd asta la aceşti politicieni aflaţi la putere de doi ani în România, se sperie şi de umbra lor şi îşi subestimează electoratul, în dorinţa de a obţine ceva capital de imagine”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

Citeşte şi CTP demolează propunerea PNL pentru numirea lui Ciucă în fruntea Guvernului: E ideea lui Iohannis. Cea mai meschină și sinistră imagine!

„Ca să te duci la serviciu îți va trebui certificat verde, ca să intri în magazine, ca să te duci, de pildă, la teatru. Statutul acestor două instituții este aproape identic. Ambele sunt sprijinite cu bani de la stat, teatrul și biserica. Ca să mă duc la teatru, îmi trebuie certificat verde. Ca să mă duc la biserică, nu-mi trebuie”, a mai spus CTP.

Citeşte şi CTP: „Ne aşteaptă o toamnă şi o iarnă crunte. E sinistru, dar vom înregistra creşterea cantităţii de inteligenţă”

Conform noilor restricţii aprobate vineri, persoanele nevaccinate pot merge la activități religioase, fie în interiorul lăcaşului de cult, fie în afară. Singura condiţie este purtarea măştii de protecţie şi asigurarea unei suprafeţe de doi metri pătraţi pentru fiecare persoană.