CTP îi adresează „altă întrebare” lui Iohannis: „Dacă era primar la Sibiu, cum se scotea la vopsea?”

Preşedintele Klaus Iohannis a fost protagonistul unui moment delicat în conferinţa de presă de vineri, de la Palatul Cotroceni, când a fost întrebat de ce pentru tragedia de la Spitalul de Urgenţă din Piatra Neamţ a declarat că sunt vinovate autorităţile locale, iar pentru situaţia epidemiologică din Sibiu nu a găsit nicio vină edililor PNL.

RomaniaTV.net
20 nov. 2020, 16:31
CTP îi adresează „altă întrebare” lui Iohannis: „Dacă era primar la Sibiu, cum se scotea la vopsea?”

CTP îi adresează preşedintelui Klaus Iohannis o „altă întrebare”, după ce acesta a refuzat să răspundă în conferinţa de presă jurnalistului G4Media, care îl întrebase (n.r. a doua întrebare) de ce nu găseşte nicio vină autorităţilor locale din Sibiu pentru rata uriaşă de infectare cu noul coronavirus.

Preşedintele nu a preluat întocmai formularea fostului ministru Iordache, dar a spus „numai o întrebare”, refuzând astfel să răspundă.

CTP îi adresează preşedintelui „altă întrebare”

„Președintele Iohannis a acuzat pentru ce s-a întâmplat la Piatra Neamț autoritățile locale PSD. Întrebat de ce nu găsește nicio vină autorităților locale PNL de la Sibiu pentru rata uriașă de infectări, președintele a refuzat să răspundă, ce-i drept fără să zică: „Altă-ntrebare” – a zis: „Numai o singură întrebare”.

Totuși, îi punem noi altă-ntrebare: „Dacă, în loc să ajungă președinte, rămânea primar PNL la Sibiu, în situația de față, cum se scotea la vopsea?

În fine, stimați Republicani, am o propunere: vă rog să numiți cel puțin un politician pe care l-ați vedea intrând în flăcări pentru a salva niște bolnavi. Aștept răspunsurile dumneavoastră pe facebook.

Până atunci, vă citesc, de pe zisul facebook, o postare la un articol al subsemnatului, trimisă de doamna Ileana Trinca, profesoară la Colegiul Național „Elena Cuza” din București: „Îmi doresc ca măcar o zi oamenii politici să tacă… O singură zi… din decență să tacă!…”, scrie Cristian Tudor Popescu.

Citeşte şi: Klaus Iohannis: Vaccinarea anti-COVID este „o chestiune de securitate naţională”


loading...