CTP, revoltat pe tăcerea Andreei Esca după ce a fost infectată cu COVID! Întrebările dure pe care i le pune vedetei Pro TV

Cristian Tudor Popescu i-a adresat trei întrebări Andreei Esca într-un editorial postat pe republica.ro, în contextul zvonurilor despre infectarea cu coronavirus a prezentatoarei Pro Tv. Jurnalistul o încurajează pe aceasta să facă declaraţii pentru a confirma sau informa zvonurile.

RomaniaTV.net
14 iul. 2020, 10:03
CTP, revoltat pe tăcerea Andreei Esca după ce a fost infectată cu COVID! Întrebările dure pe care i le pune vedetei Pro TV

Conform presei de tabloid, prezentatoarea ar fi infectată cu coronavirus şi s-a afla internată în spital, alături de soţul său, Alexandre Eram. În acest context, gazetarul Cristian Tudor Popescu a încurajat-o pe această să facă declaraţii pentru a confirma sau infirma zvonurile.

Citește și: CTP, despre posibila infectare cu COVID a Andreei Esca: „Dacă se confirmă, poate fi o lecţie pentru cei care nu cred în coronavirus”

Cristian Tudor Popescu susţine faptul că Andreea Esca este o persoane publică, cu mare credibilitate şi ar putea sta mărturie în faţa persoanelor care nu cred în COVID-19, în cazul în care ar fi contractat virusul. 

De asemenea, acesta o întreaba pe prezentatore dacă regretă participarea la evenimentul monden de pe litoral, la care au participat mai multe persoane influente din mediul online.

Întrebările lui CTP:

Citeşte şi: Andreea Esca, primele declaraţii despre coronavirus: „Este foarte complicat, e chiar greu”

1. Dată fiind magnitudinea ei ca persoană mediatică şi faptul că este vorba de o afecţiune care priveşte sănătatea publică, sunt foarte mulţi cei care ar dori să cunoască realitatea, nu speculaţii ale presei cancaniere. Prin urmare, n-ar fi bine să comunice ea însăşi publicului starea medicală în care se află?

2. Regretă faptul că a participat la evenimentul monden de pe litoral?

3. Dacă se dovedeşte că are covid 19, crede Andreea că asta ar putea – tot răul spre bine – să mai limpezească minţişoarele celor care zbierau aseară, fără mască, în Piaţa Victoriei, că virusul nu există?  

4. Şi o întrebare pentru dumneavoastră, stimaţi cititori: oare câţi dintre manifestanţii din Piaţa Victoriei împotriva „lagărului medical“ şi doctorilor-dictatori Nelu Tătaru, Raed Arafat, Alexandru Rafila, Virgil Musta, Géza Molnár, Beatrice Mahler, credeţi că s-au numărat printre cei 600.000 de oameni care au demonstrat în 2017 nu numai în Piaţa Victoriei împotriva asaltului sălbatic asupra democraţiei şi statului de drept şi încercării de reinstaurare a unei dictaturi personale în această ţară?