CTP sare la gâtul celor care îi folosesc imaginea: „Nu pot fi decât nişte escroci!”

Gazetarul Cristian Tudor Popescu susţine că numele său ar fi fost folosit într-o campanie de promovare a unei monede virtuale şi declară ferm că nu are nicio legătură cu aceasta.

29 ian. 2021, 00:04
CTP sare la gâtul celor care îi folosesc imaginea: „Nu pot fi decât nişte escroci!”

CTP

se arată indignat de faptul că unele persoane îi asociează imaginea cu moneda virtuală Bitcoin. El spune că nu are legătură cu așa ceva, iar cei care se ocupă de această campanie sunt doar niște escroci.

„BITCOIN – CTP

Răspund unei întrebări care mi s-a tot pus în ultima vreme:

Nu am intrat în viața mea în speculații financiare. N-am nicio legătură cu „colajele” mizerabile de pe net care folosesc persoana CTP pentru a împinge oamenii să se bage în „investiții” cu moneda virtuală BITCOIN. Inșii care fac așa ceva nu pot fi decât niște escroci chitiți să extragă din buzunarul cetățenilor creduli niște bani cât se poate de reali”, a precizat jurnalistul Cristian Tudor Popescu pe pagina sa de Facebook.

CTP ştie de ce românii s-au înghesuit la programarea pentru vaccinare

CTP

a desluşit „misterul” pentru care românii s-au înghesuit să se programeze la vaccin. Apariţia președintelui Klaus Iohannis la vaccinare a fost apreciată de aproape toată lumea. Şeful statului se află într-o forma fizică de invidiat.

”Nu știu dacă lucrul acesta aduce mai multă lume la vaccinare. Nu prezintă un fizic comparabil cu cel al președintelui și al primului ministru.

În general, politicianul este văzut cu o gușă triplă, ceafă pe măsură… Ori domnul președinte Iohannis a venit perfet-fit, putea fi și aruncător de suliță la cum arată. La fel și domnul Cîțu. Politicienii pot fi și altfel decât niște grași burtoși care nu au treabă cu mișcarea”, a explicat Cristian Tudor Popescu.

Citeşte şi: ÎPS Teodosie vrea un nou referendum pentru familie: „Dacă va mai fi o oportunitate, și va fi, noi ne vom implica, pentru că familia ține de biserică”