Victor Ciutacu îl dinamitează pe CTP. „Pentru mine, omul ăla nu există. A degenerat într-o bălteală penibilă de chivuţă tabloidă care îşi pune fustele în cap”

Victor Ciutacu a mărturisit că gazetarul Cristian Tudor Popescu l-a dezamăgit "profund", acesta fiind motivul pentru care a plecat de la cotidianul Adevărul. Realizatorul emisiunii "Punctul Culminant" a afirmat despre CTP că "de câte ori se mai uită de el, mai face câte o ursărie să mai vorbească lumea o săptămână de el la televizor".

22 ian. 2021, 08:00
Victor Ciutacu îl dinamitează pe CTP. „Pentru mine, omul ăla nu există. A degenerat într-o bălteală penibilă de chivuţă tabloidă care îşi pune fustele în cap”

Victor Ciutacu a vorbit în cadrul unei interviu inedit, acordat lui Adrian Barbu la Tv Break despre perioada în care a lucrat la cotidianul Adevărul. El a mărturisit că nu s-a certat „absolut niciodată” cu Cristian Tudor Popescu, cel care conducea atunci publicaţia.

„Absolut niciodată. Eram cumva copilul lui de suflet. Eram urmaşul. Am fost acela care a fost printre primii care ar publicat editoriale acolo unde era sacru. Numai zeii şi semizeii scriau editoriale la Adevărul.

Singurul moment în care nici măcar nu ne-am certat, m-a dezamăgit profund. M-am lămurit asupra caracterului lui. A fost ziua plecării mele de la Adevărul. De atunci, pentru mine, omul ăla nu există”, a spus Victor Ciutacu, despre CTP.

Citeşte şi: CTP şi teoria conspiraţiei: „De ce CIP? Creștinismul a interzis rațiunea”

Victor Ciutacu, despre Cristian Tudor Popescu. „Începe să nu mai existe nici jurnalistul”

Cu toate că a spus despre CTP că are „un talent uriaş”, Victor Ciutacu l-a criticat în termeni duri actuala abordare a gazetarului, spunând despre acesta că „a degenerat”.

„Din nefericire, începe să nu mai existe nici jurnalistul pentru că Cristi, un talent uriaş, o forţă fantastică de penetrare a scrisului şi cu simţ al ştirii pe care mulţi nu vor să i-l mai recunoască acum, mi se pare că a degenerat într-o bălteală penibilă de chivuţă tabloidă care îşi pune fustele în cap.

De câte ori se mai uită de el, mai face câte o ursărie să mai vorbească lumea o săptămână de el la televizor. Mai nou, se ceartă cu Şoşoacă. E şi ăsta un ideal în viaţă”, a conchis Victor Ciutacu.

Citeşte şi: CTP a pus tunurile pe Diana Şoşoacă: „Doamna asta mă şoşochează, e combinaţie de vulgaritate, agresivitate şi prostie”