Cu Capitala la 0 grade şi sute de blocuri fără apă caldă şi căldură, Nicuşor Dan dă „o veste bună” presei: Renunţă la procesele cu câţiva jurnalişti!

Cu Capitala îngropată în zeci de probleme, printre care avaria la reţeaua de termoficare ce a lăsat sute de blocuri fără apă caldă şi căldură, Nicuşor Dan are alte "subiecte arzătoare", de care se ocupă.

RomaniaTV.net
11 ian. 2021, 15:06
Cu Capitala la 0 grade şi sute de blocuri fără apă caldă şi căldură, Nicuşor Dan dă „o veste bună” presei: Renunţă la procesele cu câţiva jurnalişti!

Nicuşor Dan dă „o veste bună” presei, astfel. Edilul Capitalei anunţă că Primăria Bucureşti renunţă „la câteva” procese împotriva unor jurnalişti sau publicaţii.

Nicuşor Dan dă „o veste bună” presei. Care sunt de fapt problemele care îl preocupă pe edil

„Am decis ca Primăria Generală să renunțe la dosarele pornite de fosta administrație împotriva presei și opozanților și care se află în prezent pe rolul instanței.

Listele cu aceste dosare pot fi consultate mai jos și sunt sugestive pentru modul în care fostul Primar al Capitalei a înțeles misiunea funcției sale. Gabriela Firea i-a dat în judecată pe cei care au îndrăznit să o critice în timp și a solicitat plata de daune morale de câte 100.000 de euro fiecăruia.
Consider că este inacceptabil să te folosești de o instituție publică pentru imaginea ta și, mai grav, pentru a-i intimida pe cei care exprimă un alt punct de vedere. Îmi doresc să schimbăm această atitudine și acest mod de a lucra cu cetățenii.

Libertatea de exprimare este un atribut al unei democrații sănătoase. Ea trebuie încurajată, nu intimidată. Iar Noul București pe care îl promovez înseamnă transparență și parteneriat onest cu toți cetățenii Bucureștiului.
Sunt 8 procese la care renunțăm în mod formal astăzi, cu: Robert Turcescu, Roxana Wring, Octavian Berceanu, Laurențiu Sirbu, Oana Costea, Adevărul, Libertatea, Cătălin Deaconescu, Gigel Știrbu, Irina Zamfirescu, Ana Poenariu, Roxana Jipa.

Sunt alte 3 procese la care vom renunța când vor fi motivate hotărârile judecătorești din prima instanță, pe care nu le vom ataca, cu: Curentul, Alexandru Panait, Iulia Nueleanu, Vlad Alexandrescu, Libertatea, Cătălin Tolontan.
Mai sunt 5 procese deja pierdute definitiv de primărie, cu: Ziarul Național, Andrei Coman, Gabriela Stanciu, Cristian Bușoi, BMC Truck Bus, Cătălin Tolontan, Violeta Alexandru.”, a spus edilul Capitalei, pe contul personal de Facebook.

Citeşte şi: Gabriela Firea a luat foc după noua avarie la reţeaua de termoficare din Bucureşti: Răutate, incompetenţă şi abuz. Astea sunt lunile cu Nicuşor Dan pentru bucureşteni!
 

 


loading...
Partenerii noștri