Cu ce boală se confruntă copiii Mirelei Vaida: „Aveau răni deschise, a fost foarte greu”

Cu ce boală se confruntă copiii Mirelei Vaida. Prezentatoarea are o carieră de succes și o familie reușită, dar puțini sunt cei care cunosc problemele din interiorul casei sale. Recent, a făcut dezvăluiri despre cei trei copii.

12 ian. 2022, 16:20
Cu ce boală se confruntă copiii Mirelei Vaida: „Aveau răni deschise, a fost foarte greu”
Cu ce boală se confruntă copiii Mirelei Vaida

Cu ce boală se confruntă copiii Mirelei Vaida. Vedeta a mărturisit că cei mici au fost diagnosticați cu o problemă destul de gravă la nivelul pielii încă de la naștere. Aceasta a explicat că sunt momente în care pielea copiilor este atât de uscată încât apar răni.

Citeşte şi: Mirela Vaida face Revelionul departe de România: „Toate ne lasă fără cuvinte! Un loc de văzut măcar odată în viață”

Cu ce boală se confruntă copiii Mirelei Vaida

Copiii mei, toți trei, au pielea atopică! Ne-am luptat cu dermatita atopică încă de la naștere! Piele sensibilă, uscată, prurit, uneori răni deschise… A fost foarte greu când nu știam cu ce să tratez”, a declarat ea.

Mirela Vaida a petrecut Revelionul în Portugalia, acolo unde s-a bucurat de un soare arzător, vremea perfectă pentru plajă. În ultima zi de vacanţă, prezentatoarea a stat numai pe şezlong.

Ultima zi de vacanță.”Decât” opt ore am stat la plajă. Să-mi ajungă până la vară”, a scris Mirela Vaida pe pagina ei de Instagram.

Mirela Vaida, cerută în căsătorie a doua oară

Prezentatoarea de la Acces Direct este căsătorită cu Alexandru Vaida, căruia i-a dăruit trei copii. Aflată în vacanţă, vedeta a avut parte de o surpriză din partea soţului, care i-a dăruit un inel.

Vedeta a făcut o postare pe reţelele de socializare, în care le-a împărtăşit fanilor surpriza pregătită de soţul ei. Vedeta a făcut publică o fotografie în care are pe deget un inel superb, cu diamant. „Am spus DA”, este mesajul scris pe pagina sa de Instagram.

Mirela și Alexandru Vaida sunt căsătoriți de 12 ani, iar o astfel de cerere a luat prin surprindere pe toată lumea. Însă, potrivit declaraţiilor făcute de prezentatoare, prima cerere în căsătorie nu a fost una ca la carte, ci una nonconformistă.