Surpriza pregătită de Mirela Vaida: „Cea mai bombă colaborare a anului”

Surpriza pregătită de Mirela Vaida. Pe lângă meseria de prezentatoare, vedeta este şi artistă. Recent, a făcut un anunţ pe reţelele de socializare, care i-a bucurat pe fani. Va scoat eu nou album, de această dată cu muzică de petrecere.

13 dec. 2021, 18:19
Surpriza pregătită de Mirela Vaida: „Cea mai bombă colaborare a anului”
Surpriza pregătită de Mirela Vaida

Surpriza pregătită de Mirela Vaida. Prezentatoarea a dat vestea că va începe o colaborare cu Armin Nicoară. ”În curând…CEA MAI BOMBA COLABORARE A ANULUI! Mirela Vaida și Armin Nicoara”, este mesajul scris de Mirela Vaida pe rețelele de socializare.

Citeşte şi: Mirela Vaida, surpriză de proporții la Acces Direct. Prezentatoarea i-a adus pentru prima dată în platoul emisiunii pe cei trei copii VIDEO

Surpriza pregătită de Mirela Vaida

Dacă până acum eram obişnuiţi ca Mirela Vaida să cânte muzică uşoară sau populară, ei bine, vedeta îşi face intrarea şi în lumea muzicii de petrecere. Peste câteva zile, va lansa primul colaj alături de Armin Nicoară.

Dragilor, de mult așteptam să vă dau vestea asta: miercuri, pe 15 decembrie, voi lansa primul colaj de muzică de petrecere, alături de nimeni altul decât Armin Nicoară, cel care face show oriunde s-ar afla!

Sunt un om cu chef de viață, mereu pusă pe petrecere, așa că abia aștept să ascultați piesele pe care le vom cânta, reochestrate și readaptate! Că tot vom petrece Revelionul mai mult pe acasă… hai să dăm startul petrecerilor miercuri, 15 decembrie„, a dezvăluit apoi prezentatoarea.

Armin pare foarte încântat de alegerea făcută, după cum a lăsat de înțeles din postarea făcută pe social media. „Lumeeeee lumeeeee, a sosit momentul mult așteptat să aflați despre cine este vorba în noua mea colaborare. Este un colaj frumos dinamic cu muzică de petrecere care sper din suflet să fie pe placul dumneavoastră”, a scris Armin Nicoară în mediul virtual.