Cu ce probleme de sănătate se confruntă vedetele. Kinoterapeutul Cristian Drosu: „Dorian Popa are ambii genunchi operați”

Cu ce probleme de sănătate se confruntă vedetele. Cristian Drosu, kinetoterapeut a dezvăluit care sunt cele mai frecvente probleme de sănătate cu care se prezintă persoanele publice. Specialistul le-a dat exemplu pe Claudia Pavel și Dorian Popa, care îl vizitează destul de des la cabinet. 

18 aug. 2023, 10:29
Cu ce probleme de sănătate se confruntă vedetele. Kinoterapeutul Cristian Drosu: „Dorian Popa are ambii genunchi operați”
Cu ce probleme de sănătate se confruntă vedetele

Cu ce probleme de sănătate se confruntă vedetele. Kinetoterapeutul Cristian Drosu a mărturisit că persoanele publice din România vin la el cu aceleași probleme cu care se confruntă și restul persoanelor.

Citește și: Care este starea de sănătate a Mioarei Roman și ce părere are despre divorțul fiicei sale, Oana Roman

Cu ce probleme de sănătate se confruntă vedetele

Vedetele din România vin la kinetoterapeut cu aceleași probleme cu care vin și restul oamenilor. De exemplu, Claudia Pavel a avut un zbor mai lung și din cauza poziției, aerul condiționat, torticolis, dureri pe zona gâtului, amorțeală pe mână, o problemă clasică pe care și noi o aveam dacă zburam peste 12 ore.

Dorian Popa, făcând sport foarte mult, automat că la el musculatura se supraîncarcă și trebuie detensionată și ea. Degeaba îi dăm antrenamente după antrenamente, dacă nu o și relaxăm puțin. Genunchii îi are operați pe amândoi. Ca și structură, el este destul de solid și genunchii săi, genetic vorbind, nu au făcut față la toată structura de sus. Acum este foarte bine. El are o etică profesională foarte bună, la modul că are un mindset foarte bun. Este foarte muncitor, are sete să se refacă, ceea ce este un exemplu pentru mulți. Dacă ar fi mulți pacienți cum este el, ne-ar fi mult mai ușor”, a declarat Cristian Drosu, potrivit Spectacola.ro.

Cristian Drosu a mai mărturisit că fiecare om, la un moment dat, are nevoie de kinetoterapie. Acesta a precizat faptul că recuperarea medicală ajută corpul să se autovindece, motiv pentru care nu putem să fugim de kinetoterapie, deoarece face parte din viața noastră.

Kinetoterapia presupune ajutarea corpului să se refacă singur. Practic, vii la kinetoterapeut, faci anumite mișcări, anumite proceduri manuale sau fizice prin care corpul se autovindecă.

Noi avem capacitatea de autovindecare, dar de multe ori trebuie să îl ajutăm să se autovindece. Nu prea poți să fugi de kinetoterapie, de recuperare medicală, pentru că face parte din viața noastră. Corpul se recuperează non-stop și atunci trebuie să mergi la un kinetoterapeut să te ghideze puțin. ”, a mai spus Cristian Drosu.