Cu ce probleme se confruntă Răzvan Simion: „Eu iau în fiecare zi o pastilă albastră”

Cu ce probleme se confruntă Răzvan Simion. Recent, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan şi Dani a surprins telespectatorii cu o declaraţie, pe care a făcut-o chiar în timpul emisiunii. A recunoscut că obișnuiește să consume, zilnic, o pastilă de culoare albastră.

09 mai 2022, 08:50
Cu ce probleme se confruntă Răzvan Simion: „Eu iau în fiecare zi o pastilă albastră”
Recent, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan şi Dani a surprins telespectatorii cu o declaraţie

Cu ce probleme se confruntă Răzvan Simion. Se pare că prezentatorul este dependent de o pastilă, care îi dă o stare de bine, ba chiar îi înlătură şi senzaţia de foame. Pe lângă asta, Răzvan abordează și problema zodiacului, invocând faptul că se teme că astrele îi sunt potrivnice, motiv pentru care nici efectul pastilei minune nu mai este imbatabil.

Cu ce probleme se confruntă Răzvan Simion

Eu iau în fiecare zi o pastilă albastră, care mă revigorează, este o vitamină ce îmi dă așa o stare de bine. Acum, că mi-ai zis la zodie că nu o să-mi meargă bine, o să iau pastila degeaba. Eu sunt super influențabil, dacă îmi zici că îmi merge rău, așa o să-mi meargă. Ce o fi în pastilele astea de le iau? Nici nu mă supăr, nici nu mi-e foame. Repet, una dintre ele este albastră”, a transmis Răzvan Simion, la Antena 1.

Răzvan Simion a format un cuplu timp de cinci ani cu Lidia Buble, iar în vara anului trecut au decis să se despartă.

Citeşte şi: Cum se distrează Răzvan Simion și Daliana Răducanu în vacanța din Monte Carlo. În ce opulență se scaldă cei doi, fotografii spectaculoase

Răzvan Simion, despre relaţia cu Lidia Buble

Prezentatorul de la Neatza trăieşte o poveste de dragoste alături de Daliana, arhitect de design interior. Prezentatorul a fost invitat, recent, în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici şi a făcut dezvăluiri despre povestea de dragoste pe care o trăiește cu Daliana Răducan, dar și despre relația pe care a avut-o cu Lidia Buble.

Eu sunt recunoscător până la Dumnezeu tuturor femeilor care au trecut prin viața mea, de la care am avut lucruri de învățat, am înțeles că etapa trebuia să existe, lovitura de pragul de sus sau treptele au fost acolo legate cumva de energia feminină echilibrată în fiecare dintre noi. Am înțeles și dezechilibrele pe care le-am avut și pe care le-am produs. (…) Eu am dreptul să fiu fericit. Am iertat, m-am iertat și pe mine și mă simt mai bine”, a mărturisit Răzvan Simion.

După despărțirea de artistă, Răzvan Simion și-a găsit liniștea în brațele Dalianei Răducan, arhitect de design interior. Aceasta a făcut parte din echipa ”Visuri la Cheie”, de la Pro TV, dar, de câțiva ani, lucrează pe cont propriu.

Pe plan sentimental, urmează să cresc. Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul. Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o.

Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe. Perioada asta a curățat tot ce prinzi pe lângă tine, multele energii, eu le zic zoaie. M-au oprit cumva din creștere”, a mai declarat prezentatorul.