Prima întâlnire dintre Răzvan Simion şi Daliana Răducan: „Era să o scap în Bosfor”

Prima întâlnire dintre Răzvan Simion şi Daliana Răducan. Prezentatorul de la Neatza trăieşte de un an de zile o frumoasă poveste de dragoste cu o arhitectă. Cei doi au povestit, pentru prima oară, cum s-au cunoscut şi ce i-a adus împreună.

04 oct. 2021, 17:31
Prima întâlnire dintre Răzvan Simion şi Daliana Răducan: „Era să o scap în Bosfor”

Prima întâlnire dintre Răzvan Simion şi Daliana Răducan. După despărţirea de Lidia Buble, prezentatorul nu a dorit să comenteze în niciun fel relaţia cu Daliana. La un an de când formează un cuplu, cei doi au rupt tăcerea şi au povestit cum s-au cunoscut.

Citeşte şi: Fosta soţie a lui Răzvan Simion s-a recăsătorit. Imagini de la cununie şi ce a postat după aceea pe reţelele de socializare

Prima întâlnire dintre Răzvan Simion şi Daliana Răducan

Îmi amintesc un sărut pasional când era cât pe-aici să o scap pe Daliana în Bosfor. Ne-a plăcut Istanbulul, e ca o poveste care îți încântă toate simțurile.

Sunt multe locuri în lumea asta pe care vrem să le însemnăm pe harta iubirii noastre. Da, a marcat începutul relației. Arhitectura ne-a adus împreună, am legat o frumoasă prietenie, care în timp s-a transformat în dragoste”, a declarat Răzvan Simion pentru Viva.ro.

Pentru mine a fost extrem de emoționant, Răzvan fiind persoană publică. Sunt o fire discretă și destul de retrasă, așa că, recunosc, m-am temut să mă expun.

Mediul acesta este nou pentru mine și am ezitat să dau curs invitației lui Răzvan. După cum vedeți, sentimentul de iubire a prevalat, iar presa ne-a primit frumos„, a declarat Daliana pentru aceeaşi sursă.

Răzvan Simion și Daliana Răducan au dus relaţia la alt nivel

Răzvan Simion și Daliana Răducan

au dus relaţia la alt nivel. „Matinalul” a postat o fotografie în care apare alături de iubita sa și cei doi copii pe care îi are, Ianca și Tudor.

Nu a lipsit nici iubitul fiicei cunoscutului prezentator. Cei cinci au petrecut o seară liniștită la un restaurant din București.

Serile noastre”, a scris Răzvan Simion pe fotografia postată pe Instagram.

Lidia Buble și Răzvan Simion au format timp de cinci ani anul dintre cele mai iubite și solide cupluri, iar atunci când toată lumea aștepta ca cei doi să facă anunțul nunții, a venit cel al despărțirii.