Cu ce probleme se confruntă Simona Gherghe după Covid: „E o poveste care se tot repetă”

Cu ce probleme se confruntă Simona Gherghe după Covid. Ca multe alte vedete, și prezentatoarea emisiunii Mireasa a fost infectată cu coronavirus. Din păcate, vedeta a rămas cu ceva probleme, care tot reapar după ce se vindecă.

30 nov. 2022, 18:36
Cu ce probleme se confruntă Simona Gherghe după Covid: „E o poveste care se tot repetă”
Cu ce probleme se confruntă Simona Gherghe după Covid

Cu ce probleme se confruntă Simona Gherghe după Covid. Prezentatoarea a mărturisit că aceste simptome tot apar la un interval de timp, după ce a fost bolnavă de Covid-19. Astfel, vedeta a ajuns la concluzia că infecția cu coronavirus este responsabilă pentru situația actuală prin care trece.

Citește și: Simona Gherghe, glumă marca George Buhnici la adresa unei concurente mai plinuțe: „Nu încapi în frigider”. Cum s-a scuzat ulterior prezentatoarea

Cu ce probleme se confruntă Simona Gherghe după Covid

Din fericire, nu este vorba despre o afecțiune gravă, însă medicamentele nu își fac tocmai efectul. Simona Gherghe le-a dezvăluit urmăritorilor săi că de câteva zile suferă de dureri de gât și răgușeală, care nu se ameliorează, acestea afectându-i și vocea.

Eu, după cum îmi simțiți vocea, sunt răgușită de câteva zile și mă doare foarte tare gâtul. E o poveste care se tot repetă de când am avut prima dată COVID, în luna februarie, și cred că am rămas cu o sensibilitate. Cert este că, de fiecare dată când răcesc, pățesc treaba asta cu gâtul, cu durerile și cu răgușeala”, a povestit Simona Gherghe, pe Instagram.

Ce surpriză a avut Simona Gherghe de ziua ei

Pe lângă vacanţa din Italia, jurnalista a avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viaţa ei. În momentul când s-au întors în ţară şi au ajuns acasă, vedeta nici nu se gândea că o aştepta o petrecere surpriză, alături de toţi oamenii dragi.

M-am scuturat de toate emotiile. Emotii la 45 de ani. Si las aici imagini de la o premiera: prima petrecere surpriza din viata mea! Adevarul e ca mi-a copt-o Razvan si n-am avut nici cea mai vaga banuiala. Ma dusese la Roma, intr-o excursie cadou, stiam ca ne vedem acasa, trebuia sa luam copiii ca sa mergem la colindat, de Halloween. Doar ca… in momentul in care am deschis usa, am dat cu ochii de toti cei dragi mie!

Oameni cu care vorbisem peste zi si deja ma felicitasera! Da, am plans, am fost foarte emotionata ca toti ai mei au venit acolo pentru mine! Si da, cred ca a fost cea mai frumoasa aniversare din viata mea!”, este mesajul scris de Simona Gherghe, pe pagina sa de Facebook. (Vezi AICI imaginile)