Cu ce se ocupă acum fosta soție a lui Bănel Nicoliță. Au decis să divorțeze chiar dacă s-au iubit enorm și au făcut și doi copii

Ce se întâmplă cu Cristina, fosta soție a lui Bănel Nicoliță, după ce au decis să meargă pe drumuri separate.

16 mai 2023, 17:16
Cu ce se ocupă acum fosta soție a lui Bănel Nicoliță. Au decis să divorțeze chiar dacă s-au iubit enorm și au făcut și doi copii
Cu ce se ocupă acum fosta soție a lui Bănel Nicoliță

După ce Cristina a ales să plece de lângă Bănel Nicoliță, a decis să se focuseze mai mult pe creșterea celor două fetițe și să aibă grijă ca acestora să nu le lipsească nimic.

„În momentul de față eu mă ocup de copii si de grădiniță, în rest nimic, nu mi-am mai deschis o altă afacere sau am alt proiect în minte”, spunea ea, în urmă cu doar câteva luni, pentru click.ro.

Citește și: Bănel Nicoliţă va fi executat silit. Ce datorii a ajuns să aibă acum fostul fotbalist de la Steaua şi de la Naţională

Cristina spune că Bănel Nicoliță are o relație foarte bună cu fetițele sale și că are grijă să fie un tată implicat, atât cât îi permite timpul.

„Bănel ține legătura cu copiii în continuare, nu este indiferent. Le plătește pensia alimentară, vine și îi vizitează. Nu are un program stabilit în privința acestui lucru. El vine când poate sau când au nevoie copiii de el. Îi pasă de cei mici, nu îi neglijează. Este un tată grijuliu și implicat. Nu pot să comentez nimic de rău despre el. Noi nu ne-am înțeles, dar asta nu înseamnă că el nu este atent cu copiii și are grijă să nu le lipsească nimic și să petreacă timp cu Amalia şi cu Natalia”, a mai spus Cristina.

Cristina nu-i dă nicio șansă de împăcare lui Bănel Nicoliță

Au existat zvonuri că relația dintre cei doi ar putea să reînceapă, de dragul fetelor, dar Cristina a anunțat că nici nu se pune problema de așa ceva, pentru că cele mici nu suferă din cauza divorțului, excluzând împăcarea cu Bănel.

„Sunt câțiva ani de când ne-am separat. Nu mai există cale de împăcare între noi doi. Copiii nu suferă că noi am divorțat, pentru că ei își petrec timp și cu mine, și cu tatăl lor. Iar între mine și Bănel nu există tensiuni sau certuri. Ne înțelegem bine”, a mai spus ea.

Citește și: Interviu memorabil cu Bănel Nicoliță! Dezvăluiri fabuloase despre fotbal, suferință, bani pierduți și divorț

Bănel Nicoliță și-ar fi refăcut viața alături de o altă femeie, dar nu s-a afișat niciodată cu ea, pentru că tatăl acesteia nu ar fi de acord cu relația celor doi, din cauza etniei fostului fotbalist. Cu toate astea, lucrurile par să meargă bine între cei doi, iar el se declară fericit, având parte de liniște. Cu toate astea, spune că nu și-ar mai dori un copil, pentru a nu-i dezamăgi pe cei pe care îi are deja.

„Momentan nu mai doresc copii, sincer. Am două fete minunate. Nu aș vrea vreo secundă să le dezamăgesc. Prin ce am făcut eu, că am plecat la Făurei, sper că nu le-am dezamăgit. Asta le-am spus, că sunt mai nebun și ce îmi doresc voi face”, a declarat Bănel.