Cu ce se ocupă mama lui George Simion şi ce salariu are. Abia acum s-a aflat totul

George Simion a vorbit de curând despre mama sa, pe care până acum a ţinut-o departe de ochii curioşilor. Liderul AUR a dezvăluit cu ce se ocupă aceasta şi ce salariu are.

20 sept. 2022, 16:30
Cu ce se ocupă mama lui George Simion şi ce salariu are. Abia acum s-a aflat totul

Cu ce se ocupă mama lui George Simion. Liderul AUR spune că părinţii lui sunt oameni simpli, care toată viaţa lor au muncit din greu pentru a avea ce pune pe masă.

Cu ce se ocupă mama lui George Simion. Liderul AUR: „Datorită ei am fost un copil fericit”

Citeşte şi EXCLUSIV George Simion a răbufnit în direct la România TV: „Aflu de la presă că sunt anchetat de DNA”

Părinţii liderului AUR locuiesc în Focşani şi duc o viaţă simplă, departe de ochii curioşilor. Mama lui George Simion este economist şi are un salariu de 2.300 de lei.

Liderul AUR a declarat recent că şi părinţii săi sunt afectaţi de scumpirile din energie. Simion a dezvăluit că în timp ce lui îi decontează Parlamentul facturile la întreţinere în valoare de 1000 de euro, oamenii simpli, precum sunt şi părinţii lui, se luptă să facă faţă scumpirilor.

„Parlamentul plătește 1.000 de euro pentru chirie și toate cheltuielile aferente. Îmi trimite proprietarul clădirii suma totală de plată în fiecare lună, mama plătește 1.700 de lei”, a declarat recent liderul AUR la Realitatea Plus.

Deşi obişnuieşte să-şi ţină departe familia de apariţiile publice, în urmă cu un an Simion posta pe reţelele de socializare o fotografie cu mama sa, alături de un mesaj emoţionant.

„Mama! Datorită ei am fost un copil fericit, datorită ei sunt un adult împlinit şi un om întreg”, a comentat George Simion.

Reamintim că tatăl lui George Simion a fost condamnat definitiv, în 2019, de Curtea de Apel București, la o amendă penală de 5.290 de lei pentru ultraj, după ce a lovit cinci polițiști.

Citeşte şi EXCLUSIV | George Simion susţine că socrul lui Rareş Bogdan e asociat cu un condamnat pentru spionaj. „S-a însurat bine. A avut un tătic care a închis combinatul de la Ocna Mureş”

EXCLUSIV George Simion, moment de sinceritate răvăşitor: „O să mă acuze că e tata alcoolist. Tata a picat în patima băuturii după ce a fost concediat, când au luat francezii banca unde lucra”

 

George Simion a declarat, în exclusivitate la România TV, că are informaţii conform cărora unele persoane ar fi făcut tot posibilul pentru a-i strica nunta şi pentru a-i atribui fapte de ordin penal.

„Au crezut ca merge cu frica, cum au condus ei, orice initiativa romaneasca a fost discreditata. Fie ca e vorba de partide, cum este AUR, sau afaceri, orice.

I-au atacat pe toti invitatii pe care i-am avut la o dezbatere, pe Muhamad Murad, pe doamna Norica Nicolai, pe Eugen Teodorovici.

La Ţebea azi m-am vazut cu scriitorul Laurian Stănchescu, care primise informaţii că la nunta mea vor aparea diverse provocari, dar eu am experienta de 15 ani de organizare de evenimente in spatiul public. AU sarit pe trupa Phoenix, pe Veta Biriş, pe care au facut-o sa renunte.

Au trimis ANAF, care a fost pana si la atelierul romanesc de unde ne-am luat hainele de nunta eu si Ilinca. Dar pe noi nu ne intimideaza chestiile astea, noi suntem bine organizati, totul este transparent, se trece in declaratia de avere, nu avem nicio problema.

Eu cred ca d-asta am succes la oameni, pentru ca sunt transparent, nu am nimic de ascuns, le spun oamenilor tot ce ma intreaba.

Problema este ca oamenii astia inclusiv planteaza probe, elimina oameni, cand nu merge discreditarea, au existat in anii 90 eliminari fizice.

Acum nu mai suntem in anii 90, noi acum trebuie sa preluam puterea, pentru prima data dupa 30 de ani sa avem in sfarsit romani la conducerea tarii.”, a spus George Simion.

George Simion a vorbit şi despre declaraţiile făcute la adresa sa şi a familiei soţiei sale de către senatoarea Diana Şoşoacă şi activista Oana Lovin

„Nu cred ca merita comentat, cred ca e o greseala din partea Dianei. Eu o apreciez mult si pe Diana si pe cei care nu au batut palma cu sistemul. Daca ajungem sa ne porcaim intre noi, inseamna ca nu am facut nimic. Eu cred ca unirea face puterea.  eu nu vreau sa vorbesc de rau fosti colaboratori, ii urez succes si sanatate.

S-au aruncat atatea mizerii asupra mea, acum si asupra Ilincai, nu au gasit nimic la Ilinca. Acum care e problema, ca unchiul ei e homosexual? Si eu ce trebuia sa fac, sa-mi gasesc alta mireasa? Unii oameni au si alte inclinatii, ce sa fac eu, ce treaba am eu cu ce fac oamenii la ei acasa? Acum o sa zica de tata ca e alcolist, ca a dat in patima bauturii, dupa ce a fost concediat. Asta s-a intamplat dupa ce au venit francezii la BRD si a fost concediat. Ma defineste asta pe mine ca persoana? Chiar asa, am ajuns sa ne luam de unchi, de parinti? Ma bucur ca nu sunt securisti, nomenclaturisti.

Ma ataca ca mi-am pus nunta cand s-a vandut Mintia. Pai stiam eu cand se face vanzarea Mintiei? Pana una-alta, noi suntem singurii care am protestat, ceilalti vorbesc de pe margine.

Noi venim din familii normale, cu probleme, din randul poporului. Tin minte in anii 90 ca am economisit o luna ca sa mergem la McDonalds si nu am mers toata familia, a mers doar tata cu noi, nu si mama.”, a adăugat George Simion.