Cu cine este căsătorit Valentin Ceauşescu. Fiul dictatorului şi soţia sa duc o viaţă liniştită lângă Bucureşti

Valentin Ceaușescu și soția sa duc o viață discretă de ani buni. Cei doi locuiesc într-o vilă de la marginea Bucureștiului, aflată într-un complex. Locuința lor este una luxoasă și dispune de mai multe facilități.

01 mart. 2023, 10:31
Cu cine este căsătorit Valentin Ceauşescu. Fiul dictatorului şi soţia sa duc o viaţă liniştită lângă Bucureşti

În vârstă de 75 de ani, fiul cel mare al lui Nicolae Ceaușescu a preferat, după Revoluția din 1989, să ducă o viață discretă. Puțini sunt cei care îl recunosc în public pe Valentin Ceaușescu. De altfel, și mai puțini ar recunoaște-o pe soția sa, Roxana Dună, cu care este căsătorit din 1995.

În urmă cu aproximativ 15 ani, Valentin Ceaușescu s-a mutat într-o vilă impunătoare aflată la marginea Bucureștiului. Costul total la predare s-a ridicat la suma de 250.000 de euro, iar locuința are mai multe facilități.

Construcția dispune de etaj și mansardă, cinci camere, precum și mai multe băi și terase. În plus, vila dispune de o grădină imensă. Valentin Ceaușescu și soția sa locuiesc într-un complex luxos, care beneficiază de barieră și pază.

În urmă cu câteva zile, soția lui Valentin Ceaușescu a fost surprinsă de Cancan.ro în fața vilei în care locuiesc cei doi. Roxana Dună a fost văzută în timp ce superviza un muncitor care se ocupă de renovarea vilei în care locuiește alături de partenerul ei de viață.

Citeşte şi: Politicianul cel mai apropiat de Ion Iliescu dezvăluie care este starea de sănătate a fostului preşedinte: „Chestiuni normale pentru vârsta asta şi anormale pentru noi”

Soția lui Valentin Ceaușescu pare să fie într-o formă foarte bună, după cum se poate observa în imaginile surprinse de publicația citată. Cel mai probabil, atât Roxana Dună, cât și fiul cel mare al dictatorului se bucură de o bătrânețe liniștită.

Valentin Ceaușescu și Roxana Dună, fiica unui fost nomenclaturist, sunt căsătoriți de ani buni și au o fiică. De-a lungul timpului, despre fiul dictatorului s-a spus că ar trăi din banii socrului, Constantin Dună.

Acesta a fost membru în cadrul Consiliului de Administrație al Băncii Române de Comerț Exterior. A fost, de asemenea, fost președinte al Asociației Române a Băncilor, dar și fost membru în Consiliul de Administrație al Institutului Bancar Român și al Fondului de Garantare a depozitelor în sistemul bancar. A încercat, dar fără succes, să salveze Bankcoop de la faliment.

Fiul cel mare al lui Nicolae Ceaușescu a mai fost căsătorit și cu Loredana Borilă, alături de care are un fiu, Daniel, născut în 1981. Cei doi au fost căsătoriți în perioada 1970 – 1987.

Citeşte şi: Margherita de la Clejani scapă de închisoare. Ce sumă a plătit pentru a nu ajunge în spatele gratiilor