Cu cine s-a afișat Monica Gabor după despărțirea de Mr. Pink. Cum a fost surprinsă în Dubai FOTO

Monica Gabor a apărut la un restaurant de lux din Dubai. Vedeta nu a mers sigură, ci însoțită chiar de Ramona Gabor, sora ei, cea care e stabilită de câțiva ani în cel mai populat oraș din Emiratele Arabe Unite.

29 iul. 2021, 14:21
Cu cine s-a afișat Monica Gabor după despărțirea de Mr. Pink. Cum a fost surprinsă în Dubai FOTO

Cu cine s-a afișat Monica Gabor după despărțirea de Mr. Pink. Vedeta a postat imaginea pe Instagram, acolo unde este foarte activă în ultima perioadă. În fotografia făcută chiar de sora ei Ramona, Monica ține în mână un pahar de șampanie, iar pe masă are un preparat special din pește.

Cu cine s-a afișat Monica Gabor după despărțirea de Mr. Pink

Monica Gabor a șters de pe rețelele de socializare toate imaginile cu Mr. Pink și cu fiul acestuia. S-a zvonit că s-au despărțit după 10 ani de relație. Mai mult, aceasta nu s-a întors în America după vacanța petrecută în Grecia, ci în Dubai, împreună cu sora ei. „Da, e adevărat. Recent am aflat și eu, soția mea știe mai multe amănunte. Știu că a plecat din America, e posibil să nu se mai întoarcă, dar nu vreau să fac speculații. Moni nu a mai vrut să păstreze nimic de la Mr. Pink. I-au mai rămas doar câteva bijuterii, pe care însă nu le mai poartă și pe care le-a depus într-un seif, la fel cum a făcut, la vremea respectivă, și cu bijuteriile pe care le avea de la Irinel”, a declarat Paul Mantea, un apropiat al Monicăi și al americanului Mr. Pink, pentru Playtech.

Monica Gabor şi Mr. Pink, investiţie de 1 milion de euro într-o nouă afacere, în Beverly Hills