Cu dieta elveţiană slăbeşti cel puţin 5 kg

Mulți au încercat-o și s-au bucurat de rezultatele ei pozitive. Este un regim ușor de ținut și promite să-ți subțieze silueta cu peste cinci kilograme. În 14 zile, dieta elvețiană îți redă trupul de invidiat!

RomaniaTV.net
09 ian. 2017, 13:33
Cu dieta elveţiană slăbeşti cel puţin 5 kg

Cele mai multe cure de slabire impun reguli de tipul „nu mânca următoarele alimente”. Ei bine, această dietă se bazează pe o lista relativ scurtă cu ingrediente permise. Pare drastic și monoton planul de slăbire, dar cheia acestei diete este să-ți folosești imaginația pentru a prepara alimentele cât mai diversificat.

Citeşte şi  Dieta recomandată de către medicii cardiologi

Să știi că dieta elvețiană nu are legătură cu meniul clasic al elvețienilor, însa este adevărat că a fost concepută de un grup de nutriționiști de această naționalitate.

Nu este foarte restrictivă din punct de vedere caloric și, cu toate astea, te poate ajuta să slăbești până la cinci kilograme în doar două săptămâni.

Ar fi bine ca, dacă suferi de anumite carențe nutriționale sau afecțiuni, să nu o ții. Această dietă este sigură pentru sănătate, dar doar dacă este urmată de oameni perfect sănătoși.

Citeşte mai mult pe click!pentrufemei.ro