Cu dieta fulger de 3 zile îţi subţiezi silueta pentru Sărbători

Ţii post sau nu, ia în considerare această cură de slăbire concepută de nutriţionişti, pentru că te poate ajuta să dai jos surplusul de apă din ţesuturi şi câteva kilograme peste, în funcţie de corpul şi de metabolismul tău.

RomaniaTV.net
29 nov. 2016, 12:47
Cu dieta fulger de 3 zile îţi subţiezi silueta pentru Sărbători

Această dietă are acţiune detoxifiantă, dar pe lângă efectul benefic pentru sănătate te scapă şi de „colăcei”. Mai mult, cu această cură nu simţi că te înfometezi. Totuşi, e indicat să nu o urmezi mai mult de trei zile, pentru că, fel ca oricare regim alimentar, te poate priva de unele vitamine şi minerale, care duc la apariţia carenţelor nutriţionale în corp. Bea multă apă şi ceaiuri în această perioadă, ca să stimulezi metabolismul.

Cum ţii corect dieta de 3 zile

Meniul de cură are câteva reguli simple de urmat.

La micul dejun poţi consuma două ouă ochiuri sau făcute omletă, roşii la grătar sau ciuperci, 50 g ovăz înmuiat în apă cu câteva felii de fructe alături şi 125 g iaurt degresat cu câteva caise uscate.

Citeşte şi  Aşa trebuie să bei apă pentru a slăbi! Vei fi surprins de rezultat

Pentru masa de prânz poţi opta pentru o salată de legume, cât de mare, şi 100 g ton sau somon ori creveţi. De asemenea, mai poţi mânca 200 g cartofi copţi cu 2 linguri sos salsa şi salată de legume, oricât de multă, 50 g pate de ficat cu conţinut scăzut de grăsimi şi 3-4 biscuiţi tip crackers.

La cină, mănâncă 100 g de somon la grătar cu legume la discreţie, 50 g de paste cu 200 g sos de roşii, ciuperci, ceapă şi ardei. În plus, mai poţi mânca 100 g pui cu legume la grătar.

Secretul curei

Acum că ai aflat care este meniul de dietă, trebuie să ştii şi ce ai de făcut pentru a slăbi. Înlocuieşte una dintre mesele de mai sus, sau două, în funcţie de cât îţi doreşti să slăbeşti cu una sau două dintre variantele meniului de lichide de mai jos.

Sucuri: o sfeclă roşie, două tije de ţelină, două mere verzi şi un castravete. Le pui pe toate în storcător şi bei sucul rezultat. E plin de vitamine şi nu are multe calorii.

Supă: Pune o jumătate de ceapă tocată, doi cartofi tocaţi, 600 ml supă de pui, două legături de nasturel şi fierbe până se înmoaie cartofii. Apoi pasează totul în blender.

Smoothie: patru pumni de fructe boabe (struguri sau afine), o banană, 125 g iaurt degresat, două-trei cuburi de gheaţă, puţin lapte, dacă vrei. Blenduieşti ingredientele şi savurezi amestecul.

Dieta cu dovleac: slăbește 3 kg pe săptămână!