Cu mama în Consiliul de Administrație al SRTv, Sebastian Felix Țopescu primește o emisiune la TVR. Ce buget va avea emisiunea

Sebastian Felix Țopescu, fiul regretatului comentator Cristian Țopescu, va prezenta o emisiune la Televiziunea Română. Mama sa, Christel Ungar Țopescu, face parte din Consiliul de Administrație al SRTv, propusă în funcție de Klaus Iohannis.

21 feb. 2023, 11:25
Cu mama în Consiliul de Administrație al SRTv, Sebastian Felix Țopescu primește o emisiune la TVR. Ce buget va avea emisiunea

Sebastian Felix Țopescu activează atât în zona de fashion, cât și cea de divertisment și online. El va fi prezentatorul unei noi emisiuni în grila TVR. Comitetul Director al SRTv a aprobat de curând realizarea emisiunii „Creatorul de vise”, care își propune să „încurajeze oamenii să viseze și să-și urmărească visele până la capăt, chiar dacă ar fi doar pentru o singură zi”.

Mai mult, „fiecare om are o poveste a lui și numai a lui, chiar și vedetele au povești, secrete, vise, dorințe neîmplinite, aspirații. Emisiunea își propune să-i ajute timp de 24 de ore să trăiască pe viu cea mai secretă dorință a lor”.

Citește și Scandalul sexual din TVR, departe de final! Nadine Vlădescu îi răspunde lui Marian Olaianos: „Mi-a spus că se se aruncă din Turnul televiziunii!”

Emisiunea va avea 11 ediții cu durata de 48 de minute a unei emisiuni, iar titlul „Creatorul de vise” nu este cel definitiv. Viitorul show se va regăsi în grila de primăvară a postului public de televiziune și va putea fi urmărit pe TVR1, TVR Internațional și TVR Plus, fiind vizată de persoanele în vârstă de 18-35 de ani.

De ce Sebastian Țopescu

Ce îl recomandă pe fiul fostului comentator să fie realizatorul noii emisiuni și de ce el, aflăm aceste detalii în nota de fundamentare, aprobată și semnată de Carla Tompea, producătorul general al SRTv. „Ne dorim un prezentator ancorat în această zonă, de creator de conținut online, care să atragă un alt segment de public la TVR1 și să realizeze un program de televiziune, completat de o succesiune de postări online. Din tot ceea ce a realizat până acum și datorită numărului mare de urmăritori pe care îi are în zona de online, cel mai potrivit pentru rolul de gazdă a emisiunii este Sebastian Felix Țopescu”, a declarat Carla Tompea pentru Libertatea.

Bugetul emisiunii cu 11 ediții a ajuns la 58.000 de euro

Despre conținutul programului se precizează că „este unul simplu, dar atractiv”. În același timp, „vom promova oamenii-modele care, prin tot ceea ce au făcut, au reușit să schimbe vieți și mentalități”. Sumă din care 21.000 de euro ar ajunge doar pentru „onorarii participanți”: 11.000 de euro pentru Sebastian Felix Țopescu, 4.400 de euro pentru scenarist, 3.300 de euro pentru plata publicului participant în studio, iar 2.200 de euro pentru invitații noului show TV. Producătorul emisiunii va încasa și el un salariu de 3.000 de euro.

Citește și Dan Șucu, un romantic incurabil! Cum a cucerit-o milionarul pe fosta prezentatoare de la TVR

Echipa pentru emisiunea „Creator de vise” va cuprinde 15 posturi: fotograf, grafician, regizor, ilustrator muzical, sunetist, editor montaj, director de imagine, asistent de imagine, cameramani, organizator de producție și un asistent de producție, la care se adaugă și echipa de PR și promovare.

Ce vedete vor apărea în emisiune

În prezentarea emisiunii se află inclusiv o parte dintre vedetele care ar putea apărea în noul show. Trei fiind angajați ai postului public de televiziune: Iuliana Tudor, Virgil Ianțu și Liana Stanciu. Apoi, persoane care au exclusivitate cu anumite trusturi media, cum ar fi Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Delia (Antena TV Group), Pavel Bartoș, Andi Moisescu, Joseph Hadad sau Smiley (Pro TV). Pe listă mai apar și Andreea Marin, Alexandra Stan, Simona Halep, David Popovici, Iulia Albu, Zarug, Răzvan Fodor, Horațiu Mălăele, Catrinel Menghia, Loredana Groza, Maia Morgenstern, Marius Manole sau Carmen Tănase.