Culiță Sterp, apariție șocantă alături de altă femeie! Ce a spus iubita lui când a aflat: „Mă bagă la belea”

Fanii au fost șocați când au văzut ultima postare făcută de Culiță Sterp! Tânărul s-a afișat alături de altă femeie, iar iubita lui a avut o reacție neașteptată.

17 apr. 2024, 16:56
Culiță Sterp,  apariție șocantă alături de altă femeie! Ce a spus iubita lui când a aflat: „Mă bagă la belea”
Culiță Sterp, apariție șocantă alături de altă femeie! Ce a spus iubita lui când a aflat: „Mă bagă la belea”

Culiță Sterp a făcut senzație cu ultima sa apariție în mediul online. Tânărul s-a afișat, în mașină, alături de o femeie blondă, însă, spre surprinderea tuturor, nu este vorba de partenera sa! Această situație a stârnit amuzamentul tuturor celor care au văzut postarea. Iată care a fost explicația!

Citește și: Cătălin Moroșanu, răbufnire de proporții după scandalul cu Iancu Sterp: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător și a ajuns la cel mai înalt nivel”

Culiță Sterp a fost foarte aproape să se confrunte cu o „mică problemă” din cauza noilor tehnologii disponibile online. În ultima vreme, specialiștii au dezvoltat aplicații care permit inteligenței artificiale să editeze fotografii astfel încât să pară că te afli în diferite locații sau în compania anumitor persoane. Culiță Sterp a devenit sursa de amuzament pentru internauți, după ce a folosit și el aceeași metodă și a distribuit online o imagine în care apărea alături de o femeie blondă, imagine generată de inteligența artificială.

Culiță Sterp și-a asumat un „risc uriaș” și a publicat fotografia în care filtrul utilizat a creat iluzia că se află în mașină cu o altă femeie. Logodnica sa, amuzată de situație, a reacționat imediat în secțiunea de comentarii.

„Filtrul ăsta mă bagă la belea”, a scris, amuzat, Culiță Sterp în mediul online.

„De asta râdeai așa aseară?”, a spus iubita lui Culiță în secțiunea de comentarii.

„Daaa”, a răspuns Culiță.

Citește și: Ciorba care te pune pe picioare în doar câteva minute. Rețeta mănăstirească cu beneficii pentru sănătate: „Mâncărurile pompoase nu sunt pe placul lui Dumnezeu”