Culiţă Sterp, din nou la Poliţie după accidentul din Cluj-Napoca

Manelistul Culiţă Sterp ajunge din nou în faţa poliţiştilor după ce a fost eliberat din arest şi plasat sub control judiciar pentru 60 de zile în urma accidentului pe care l-a provocat săptămâna trecută.

21 nov. 2022, 13:51
Culiţă Sterp, din nou la Poliţie după accidentul din Cluj-Napoca

Culiţă Sterp ajunge luni din nou la Poliţie după accidentul din Cluj-Napoca. Manelistul a fost pus sub control judicair pentru 60 de zile şi conform deciziei anchetatorilor trebuie să se prezinte în faţa poliţiştilor săptămânal. Luni după-amiază, Culiţă Sterp este aşteptat la sediul Poliţiei din Haţeg, acolo unde are domiciliul.

Citeşte şi: Iubita lui Culiţă Sterp a făcut anunţul pe TikTok. Ce a decis Daniela Iliescu: „Dorim să transmitem pe această cale un mesaj”

Culiţă Sterp a ajuns vineri în faţa magistraţilor după a fost prins de radar, nu a oprit la semnalele poliţiştilor, a gonit cu viteză prin Cluj-Napoca, a trecut pe roşu şi a lovit o altă maşină care circula regulamentar. Dar asta nu e tot, a fugit în continuare de poliţie, dar a fost prins după ce s-a ascuns într-o toaletă publică. În urma verificărilor, agenţii au stabilit că manelistul Culiţă Sterp era beat.

După o noapte petrecută în arestul Poliţiei Alba, procurorii au decis ca manelistul Culiţă Sterp să fie cercetat în libertate şi l-au plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Pe lângă controlul judiciar şi obligaţiile impuse de procuror, Culiţă Sterp are de achitat amenzi în valoare de aproape 2.500 lei şi a rămas şi fără permis de conducere pentru 30 de zile.

„Din informațiile obținute rezultă faptul ca autoturismul a fost surprins de aparatul radar rulând cu viteza de 96 de km/h. A fost întocmit un proces-verbal de constatare a contravențiilor, cuantumul total al amenzilor fiind de 1885 de lei. A fost aplicată o amendă în valoare de 580 de lei pentru nerespectarea semnalelor, indicațiilor și dispozițiilor polițistului rutier, contravenientului fiindu-i de asemenea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 30 de zile”, arată IPJ Cluj.

Vă reamintim că manelistul Culiță Sterp a fost reținut, joi, de polițiști după ce a fost prins beat la volan și a fugit de la locul accidentului pe care l-a produs în Cluj-Napoca.

Citeşte şi: VIDEO: Primele imagini de la accidentul lui Culiță Sterp. Manelistul conducea beat

Înainte de a provoca accidentul, Culiță Sterp a fost surprins de radar pe o șosea din Cluj-Napoca, conducând cu 96 km/h.

Culiță Sterp s-a urcat la volan fiind sub influența băuturilor alcoolice, iar agenții de la rutieră i-au făcut semnale să se oprească. Nu i-a luat în seamă și și-a continuat drumul cu viteză. Câteva momente mai târziu a avut loc accidentul.

La scurt timp după accidentul care a avut loc la ora 2.00, manelistul a intrat pe interzis, a parcat mașina, a sărit gardul unui șantier și apoi s-a ascuns într-o toaletă ecologică.

Polițiștii l-au găsit și l-au testat cu etilotestul: avea o alcoolemie de 0,41 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, sub limita de la care se deschide dosar penal.

Șoferul pe care l-a accidentat Culiță Sterp a fost transportat la spital și a avut nevoie de investigații de specialitate.

Culiţă Sterp a ajuns în arestul Poliţiei, fiind reţinut pentru 24 de ore.