Culiţă Sterp rămâne sub control judiciar. Judecătorii nu s-au lăsat înduplecaţi de rugămintea lui

Culiță Sterp a ajuns în fața magistraților din Cluj după ce a contestat din nou măsura controlului judeciar. Manelistul a fost audiat și a cerut să i se ridice controlul judiciar pe motiv că are de onorat mai multe concerte în străinătate. Magistraţii nu s-au lăsat înduplecaţi şi i-au respins cererea.

05 ian. 2023, 09:53
Culiţă Sterp rămâne sub control judiciar. Judecătorii nu s-au lăsat înduplecaţi de rugămintea lui
Culiță Sterp a ucis un om

2023 nu a început deloc bine pentru Culiță Sterp. În urmă cu câteva zile, manelistul a fost trimis în judecată de  procurorii care se ocupă de cazul accidentului pe care l-a provocat în luna noiembrie în Cluj-Napoca. Pe 4 ianuarie a avut loc prima înfățișare în camera preliminară la Judecătoria Cluj-Napoca.

Culiță Sterp a cerut să i se ridice controlul judiciar pe motiv că are de onorat mai multe concerte în străinătate. Magistraţii nu s-au lăsat înduplecaţi şi i-au respins cererea ca nefondată.

Culiţă Sterp riscă să primească o pedeapsă cu închisoarea pentru săvârșirea mai multor infracțiuni rutiere, printre care conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice sau unor substanțe interzise, și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. De asemenea, în sarcina lui Culiță se mai reține și depășirea vitezei legale în oraș și faptul că a intrat în intersecție pe culoarea roșie a semaforului, potrivit cluj24.ro.

Citeşte şi: Culiţă Sterp, apărat de mamă şi de soră după accidentul din Cluj-Napoca. „Nu suntem o familie de beţivi şi de drogaţi!” VIDEO

Vă reamintim că manelistul Culiţă Sterp a fugit de poliție, după ce a fost suprins de radar conducând peste viteza legală pe Calea Florești din Cluj-Napoca, în luna noiembrie. În fuga lui de poliţie, Culiţă Sterp a intrat în intersecția dintre Bulevardul Eroilor – Piața Avram Iancu pe culoarea roşie a semaforului, lovind o mașină Dacia Logan care circula regulamentar. Şoferul, un bărbat în vârstă de 32 de ani, a fost rănit şi transportat la spital.

După accident, manelistul Culiţă Sterp a părăsit locul accidentului și s-a ascuns într-o toaletă ecologică. Acolo a fost prins şi dus la audieri. Iniţiale, poliţiştii l-au reținut pentru 24 de ore. Ulterior a fost plasat sub control judiciar.