CULMEA LUXULUI: Cocktail de 21.000 de euro

Un club de lux din Singapore serveşte cocktail-uri de 21.000 de euro. Băutura, la care sunt folosite cele mai fine ingrediente, este servită în pahare decorate cu foiţă din aur şi câte un diamant de un carat. Băutura conţine cognac Hennessy şi şampanie Krug din 1985, totul ornat cu un diamant.

RomaniaTV.net
21 sept. 2012, 07:35
CULMEA LUXULUI: Cocktail de 21.000 de euro

Oaspeţii clubului exclusivist Pangaea pot savura cel mai scump cocktail din Asia. Băutura a fost denumită, sugestiv, Bijuteria Pangaea.

„Bijuteria Pangaea nu este numai o băutură, reprezintă spiritul Pangaea într-un pahar”, a declarat Sabrina Van Cleef Ault, proprietara clubului.

Clubul le promite clienţilor care încearcă acest cocktail o băutură de neuitat, ce face cinste diamantului care o însoţeşte.

„Bijuteria Pangaea conţine cognac Richard Henessy, cu foiţă de aur de 24 de carate, şampanie Krug şi ornat cu un diamant Mouawad, perfect, de un carat”, a mai precizat Sabrina Van Cleef Ault.

Clubul speră că băutura va atrage milionarii, din ce în ce mai numeroşi din Singapore.

În plus, spun ei, poate reprezenta o cerere în căsătorie foarte elegantă la cuplurile pentru care criza economică rămâne doar o discuţie abstractă.