Culmea, Prinţul Paul a fost trădat de mască. Detaliul minor care a dus la capturarea acestuia la Paris

Dat în urmărire internaţională, Prinţul Paul a fost prins la începutul acestei săptămâni la Paris, iar acum aşteaptă decizia de extrădare în România.

02 iul. 2022, 10:20
Culmea, Prinţul Paul a fost trădat de mască. Detaliul minor care a dus la capturarea acestuia la Paris

Au început să apară detalii despre identificarea şi capturarea Prinţului Paul, într-o cafenea din Paris, pe 27 iunie. Astfel, el a fost depistat de poliţiştii francezi după ce a mers timp de o lună la o cafenea din Arondismentul 9 din Paris şi s-a dat de gol pentru că purta mască în permanenţă, scrie click.ro.

În condiţiile în care măsura de protecţie anti-Covid nu mai este obligatorie în Franţa, precauţia excesivă a Prinţului Paul nu a făcut altceva decât să atragă atenţia asupra sa. Astfel, o persoană ar fi sunat la poliție și ar fi spus că i se pare suspect comportamentul clientului din cafenea. Pe fir au intrat polițiștii, care, luni, 27 iunie, l-au și reținut la ieșirea din localul respectiv.

Citeşte şi Trecutul tumultuos al Prinţesei Lia. Cine a fost soția lui Paul de România înainte să devină prinţesă

Prinţul Paul  fugise din ţară în decembrie 2020, când instanţa l-a cndamnat la 3 ani şi 4 luni de închisoare, în Dosarul Ferma Băneasa.

Soţia Prinţului Paul, Prinţesa Lia, a părăsit şi ea România în urmă cu câteva luni. Împreună cu fiul lor Carol Ferdinand, de 12 ani, ea s-a mutat în Marea Britanie. Lia (72 de ani) a fost nevoită să părăsească vila de lux din România în care locuia, după ce s-a găsit în incapacitatea de a plăti ratele la bancă.

Citeşte şi Prinţul Paul rămâne toată vara în Franța. Când se judecă cererea de extrădare în România