Trecutul tumultuos al Prinţesei Lia. Cine a fost soția lui Paul de România îniante să devină prinţesă

Trecutul tumultuos al Prinţesei Lia. Soția lui Paul de România s-a născut în Statele Unite, pe 23 februarie 1949, la Naval Station Great Lakes, dintr-o mamă româncă şi un tată american. Lia a mai căsătorită o dată cu un avocat american celebru, de care a divorțat cu tam-tam.

29 iun. 2022, 21:06

Trecutul tumultuos al Prinţesei Lia. În 1971, la vârsta de 25 de ani, s-a căsătorit cu un celebru avocat american, Melvin Belli, care avea atunci 64 de ani. Belli era foarte bogat, grație unei clientele selecte: Jack Ruby (cel care l-a impuscat pe Lee Harvey Oswald, presupusul asasin al lui JFK), Eroll Flyn, Mae West, Lana Turner, Zsa Zsa Gabor. Mai mult, Melvin Belli a intermediat tratativele dintre URSS si Corea de Sud, după ce un avion de vânătoare sovietc a doborât un aparat de linie coreean, în 1983.

Citeşte şi: Instanțele au respins cererea de plecare a fiului prințului Paul în Marea Britanie! Prințesa Lia și băiatul vor rămâne în țară!

Trecutul tumultuos al Prinţesei Lia

După o căsnicie care a durat 16 ani, presarată cu orgii sexuale și petreceri pline de cocaină, Lia a decis să divorţeze. La vremea aceea, toată presa a comentat despărțirea lor, transformând totul într-un scandal de proporții, mai ales că Melvin şi-a acuzat soţia că l-a înşelat şi că i-a omorât câinele.

Cel mai scandalos, murdar și sordid divorț din istoria orașului San Francisco„, comenta cotidianul „San Francisco The Examiner”. „M-a costat 15 milioane de dolari„, declara Melvin Belli despre Lia, cea de-a patra lui soție, pe care o supranumise, la nervi, „La Trampa„.

Ea le-a declarat reporterilor că soțul ei a abuzat verbal și fizic atât pe ea, cât și pe fiica lor de 15 ani, Melia. Ea a mai spus pentru „San Francisco Examiner” că soțul ei o acuză pe nedrept că l-a înșelat cu mai multe persoane, printre care episcopul sud-african Desmond Tutu și actrita Zsa Zsa Gabor. Belli a răspuns imediat cu o declarație, spunând în cadrul unei conferințe de presă că e de-acord cu divorțul și acuzându-și soția că a cheltuit un milion de dolari pe bijuterii și alte extravanganțe în timp ce se iubea cu un australian de 25 de ani, un om care, conform presei din Australia, are cazier„, scria „LA Times”.

În cele din urmă, divorțul a fost pronunțat în 1988, când conturile Liei au fost alimentate cu cele 15 milioane de dolari, primite în urma faptului că Lia şi Melvin au împreună o fiică, pe Melia, născută în ianuarie 1973.

Prinţesa Lia ar fi născut la 50 de ani

În 1995, Lia Georgia Triff devenea doamna Lambrino, după nunta din 1996 de la Mânăstirea Cașin. Iar, 15 ani mai târziu, pe 11 ianuarie 2010, pe când Lia trecuse bine de vârsta de 50 de ani, se năștea la București, la Maternitatea Regina Maria, fiul lor, Carol Ferdinand, botezat după numele strămoșilor lui, regii României Ferdinand I și Carol al II-lea.

Deși nimeni nu a văzut-o însărcinată, presupunându-se că fiul lor a fost făcut cu o mamă surogat, Prinţesa Lia insistă că a făcut un tratament cu celule stem, care a ajutat-o să rămână însărcinată la vârsta de 58 de ani. Ea nu a recunoscut niciodată că ar fi apelat la fertilizare in vitro, soțul ei spunând doar că a fost vorba despre o procedură „asistată“.

A fost o sarcină programată, dar am fost ajutați de minunile științei moderne„, a declarat ea pentru „Daily Mail“. Și tot știința modernă a ajutat-o să și întinerească, apelând la chirugia estetică.

Fiul lor s-a născut prematur și a primit numele Carol Ferdinand, în amintirea înaintașilor lui Paul. El a fost creștinat în religia ortodoxă pe 22 mai 2010, la Biserica Domnița Bălașă, avându-i ca nași oficiali pe fostul președinte Traian Băsescu și pe soția lui, Maria. Nașii onorifici ai copilului au fost Prințul Moritz von Hessen, Prințesa Madeleine Bendheim un Steinfurt și Prințesa Gabriella de Savoia.