Culmea prostiei, un urmărit naţional a dat o petrecere şi a transmis-o live pe Facebook. Până şi Poliţia Română a râs de infractor

Un hoţ care era căutat de poliţişti, fiind dat în urmărire naţională, s-a filmat pe Facebook în timp ce participa la o petrecere. Imaginile au fost văzute de poliţişti care, astfel, l-au prins pe fugar.

RomaniaTV.net
17 ian. 2021, 23:39
Culmea prostiei, un urmărit naţional a dat o petrecere şi a transmis-o live pe Facebook. Până şi Poliţia Română a râs de infractor

Ulterior, poliţiştii au comentat în mod ironic isprava bărbatului din Teleorman, urmărit naţional şi căutat din luna octombrie, anul trecut, deoarece era condamnat la închisoare pentru furt.

Cum definim ce faci cu mâna ta? Personajul cu pricina a organizat o mini petrecere şi a pornit live-ul pe Facebook (să fie lumea la curent că se lasă cu bairam). După cum puteţi observa în imaginile de mai jos, ne-am autoinvitat. Ca informaţie de background, cel din imagini era urmărit naţional în baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Internetul, expansiune fără limite. Noi? Ne adaptăm de fiecare dată!”, au scris pe reţeaua de socializare reprezentanţii Poliţiei Române.

Citeşte şi Doi poliţişti din Sibiu s-au luat la bătaie cu bulgări cu copiii. Imaginile care au stârnit hohote de râs. „Au rămas fără gloanţe”

Persoana căutată a fost încătuşată, în timp ce petrecăreţii au fost amendaţi şi apoi au fost trimişi acasă.

Anul trecut, bărbatul din județul Teleorman fusese condamnat pentru furt de judecătorii din Arad, iar în octombrie fusese dat în urmărire națională. Polițiștii nu i-au dat de urmă luni la rând, până când s-a dat singur de gol unde se află.

Acum, bărbatul va ajunge la închisoare. Celelalte persoane au fost sancționate cu amenzi în valoare de 2.000 de lei pentru că petreceau în plină pandemie.