Cum a cucerit-o Rareș Bogdan pe soția lui, Florina. Gestul neașteptat făcut de europarlamentar: „La o săptămână după ce ne-am cunoscut”

Cum a cucerit-o Rareș Bogdan pe soția lui, Florina. În vârstă de 48 de ani, europarlamentarul a activat în domeniul jurnalismului și televiziunii, iar în 2019 a devenit politician, după ce s-a înscris în PNL. Este căsătorit din anul 2008 cu fiica omului de afaceri Vasile Andrei Vita, patronul unei mari companii de produse electronice din România. Cei doi au împreună doi copii, pe Mihai, în vârstă de 10 ani, și Jaqueline, de 3 ani.

15 sept. 2023, 12:02
Cum a cucerit-o Rareș Bogdan pe soția lui, Florina. Gestul neașteptat făcut de europarlamentar: „La o săptămână după ce ne-am cunoscut”
Cum a cucerit-o Rareș Bogdan pe soția lui, Florina

Cum a cucerit-o Rareș Bogdan pe soția lui, Florina, care a terminat Facultatea de Drept, iar în prezent lucrează ca juristă. Pe vremea când era studentă, bruneta a activat ca însoțitoare de zbor în cadrul mai multor companii aeriene.

Citește și: Soţia lui Rareş Bogdan a împlinit 40 de ani. Imagini de la mega-petrecerea organizată de politician pentru Florina, în Italia

Cum a cucerit-o Rareș Bogdan pe soția lui, Florina

Puțină lume știe cum a început povestea de dragoste dintre cei doi. Florina Bogdan susține că până să ajungă să formeze un cuplu cu actualul ei soț nu era tocmai impresionată de europarlamentar. Chiar dacă nu a fost atrasă de politician la prima vedere, pentru că i se părea arogant, acesta a reușit să-i fure inima cu un coș de ghiocei.

Eu îl știam pe el, avea un magazin de telefoane în centru. Prima dată, sincer, mi s-a părut că este figurant și arogant. El este un bărbat foarte elegant, galant, era un bărbat dorit de femeile din Cluj, mie mi se părea că este cu nasul pe sus, nici prin cap nu mi-ar fi trecut vreodată că eu o să am de-a face cu el.

Plus că avea atunci și mustață și nu pot să zic că, mamă, ce m-a dat pe spate. La o săptămână după ce ne-am cunoscut, am ieșit la un restaurant și venise o bătrânică cu un coș plin de ghiocei. Mi-a cumpărat tot coșul respectiv cu ghiocei”, a mărturisit Florina, potrivit Playtech.ro.

Rareş Bogdan, convins să aibă copiii botezaţi în religii diferite

Rareş Bogdan povesteşte ce propunere i-a făcut soţia sa cu privire la religia copiilor, înţelegere cu care liberalul a fost de acord, mai ales că partenera sa a ştiu ce „buton” sensibil să apese.

Eu respect oamenii credincioși, oamenii care cred în Dumnezeu, indiferent de Dumnezeul cărei religii este, pentru mine sunt oameni buni. Înainte de căsătorie, am făcut o înțelegere cu soția mea. Dacă avem doar băieți, dorindu-ne 2, 3, 4 copii, să fie botezați la ortodocși, eu ținând foarte mult la religia mea, fiind apropiat al Bisericii Ortodoxe și al ierarhilor Bisericii Ortodoxe.

Soția mea venea dintr-o familie de romano-catolici și a spus că nu ar vrea să renunțe la religia ei. Mi-a spus: «Dacă sunt fete, atunci le vom boteza la catolici, pentru că atunci când te duci la căsătorie, în fața altarului, vreau ca fiicele mele să fie duse de tine, pentru că tatăl duce fiica la catolici la altar». Mi-a mai zis: «Vreau ca tu, dacă vom avea o fată, să o duci pe fiica noastră de braț. Am acceptat”, a povestit Rareș Bogdan.