Cum a fost găsit Gheorghe Dincă în celulă, de către gardieni! Criminalul din Caracal a încercat să ascundă

Se ştie deja că Gheorghe Dincă s-a plâns în repetate rânduri de condițiile neprielnice din arest, explicând ba că nu îi place mâncare, ba că nu se poate odihni sau că se simte rău.

RomaniaTV.net
03 mart. 2020, 07:35
Cum a fost găsit Gheorghe Dincă în celulă, de către gardieni! Criminalul din Caracal a încercat să ascundă

În perioada în care a stat în arest în București, criminalul de la Caracal a dezvăluit că i-a fost extrem de dificil, fiindcă ai săi colegi de celulă l-au respins și s-au comportat urât.

Mai mult decât atât, Gheorghe Dincă s-a plâns că suferă de insomnii din cauza disconfortului și acest lucru pare să își fi pus amprenta și asupra sănătății sale.

Citeşte şi: Magistraţii au decis soarta lui Gheorghe Dincă şi Fane Risipiţeanu. Audieri secrete în dosarul Caracal

În luna decembrie, acesta a fost dus la spital, unde i s-au făcut numeroase teste și analize. Medicii i-au prescris un tratament pentru a preîntâmpina agravarea problemelor de sănătate.

Totuși, se pare că starea de sănătate a lui Gheorghe Dincă nu s-a îmbunătățit. Surse din apropierea criminalului de la Caracal au dezvăluit pentru presă faptul că bărbatul are noi probleme de sănătate sau că cele vechi i s-au agravat, din cauza stresului la care este supus.

Citeşte şi: Caz Caracal. Gheorghe Dincă nu mai recunoaşte uciderea Alexandrei

Avocatul lui Gheorghe Dincă nu a oferit mai multe informații despre starea în care se află inculpatul, informează cei de la Wowbiz.ro.

Cumpănaşu ameninţă că îşi va face singur dreptate

Alexandru Cumpănaşu a postat luni pe Facebook o fotografie a unei decizii prin care părinţilor Alexandrei Măceşeanu li se impune plata a 25 de lei, cheltuieli judiciare datorate statului pentru cererea de strămutare a cazului lui Gheorghe Dincă de la Craiova.

Alexandru Cumpănaşu a anunţat demararea mai multor iniţiative civice, prin care să stopeze influenţa „clanurilor interlope” asupra Poliţiei, influenţă pe care Cumpănaşu o vede ca principala problemă a României.

Citeşte şi: Tatăl Alexandrei Măceşanu, faţă-n faţă cu Dincă la proces: „Îmi venea să îl omor”

Asta este DREPTATE⁉️Mai este ceva de spus⁉️ Lacrimi, durere, umilinta, revolta❗❗❗Victimele platesc amenzi pt ca au deranjat infractorii‼ Sa nu va mire dragi lideri cand ne vom face singuri dreptate: Detasamentele de Aparare Civica- DACII vor deveni o normalitate intr-un stat mafiot‼‼‼
P.S.: Imagine cu hotararea Curtii de Apel Craiova prin care verii mei platesc 25 RON fiecare pt ca au cerut mutarea judecarii lui Dinca‼In caz contear ii executa silit…no comment.
#oromaniefaraclanuri
#oromanieputernicasimoderna
#oromaniefaraviolenta
#112vreausatraiesc
#romaniaascunsa”, a scris Cumpănaşu pe Facebook, unde a ataşat fotografia deciziei. (Citeşte AICI mai multe detalii)