Cum a ratat Denise Rifai șansa de a lucra cu Andreea Esca, la Pro TV: „Eu îmi doream…”

Denise Rifai moderează o emisiune de succes la Kanal D. Înainte a lucrat 9 ani la Realitatea Tv. Dar vedeta TV a mărturisit că în tinereţe şi-a dorit foarte mult să lucreze cu Andreea Esca la Pro TV.

12 dec. 2022, 10:34
Cum a ratat Denise Rifai șansa de a lucra cu Andreea Esca, la Pro TV: „Eu îmi doream…”

Denise Rifai prezintă în fiecare duminică, la Kanal D, emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Realizatoarea TV a mărturisit însă că în trecut și-a dorit foarte mult să fie colegă cu Andreea Esca la Pro TV.

Denise Rifai a mărturisit în podcastul Altceva, moderat de Adrian Artene, că în studenţie a trimis un CV la Pro TV pentru un intership. Acceptul a venit din păcate prea târziu, spune Denise Rifai. A fost sunată de cei de la Pro Tv când era plecată din țară, la un curs de perfecționare.

Citeşte şi: Denise Rifai a recunoscut cu ce vedetă s-ar căsători: „Este iubitul vieții mele”

Pentru mine TVR este o televiziune strategică. Pentru mine TVR este super importantă ca televiziune. Toate dispar dacă pică cablul, mai puțin TVR. Primul meu e-mail, aveam 19 ani, n-am spus asta niciodată nimănui.

Trebuia să fac un internship, eram studentă la ASE, dar aveam un curs și trebuia să fac un internship și m-am înscris la Pro TV. Eu îmi doream, pentru mine erau Andreea Esca și Pro TV.

Citeşte şi: Denise Rifai arată spectaculos la 37 de ani. Cum reușește să se mențină în formă

Și am scris acolo, m-au chemat pentru internship, dar eram plecată la un curs, pentru că eu ca studentă sunt și am fost o tipă… Mie îmi place să explorez, să caut și să citesc, plecam la tot felul de cursuri.

Și eram plecată în Italia când m-au sunat și ei nu aveau timp până ajungeam eu”, a dezvăluit Denise Rifai, în podcastul Altceva moderat de Adrian Artene.