Cum a reușit Beyonce să slăbească 6 kilograme în doar 22 de zile. Ce dietă a ținut vedeta după ce a născut

Beyonce e una dintre cele mai îndrăgite artiste din lume. Are 40 de ani, e mama a trei copii și arată senzațional. În ciuda vârstei, cântăreața reușește să se întrețină foarte bine și să atragă aprecierea tuturor tinerelor.

09 iun. 2022, 20:15

Toată lumea se întreabă cum reușește Beyonce, printre activitățile ei legate de muzică și de familie, cum reușește să aibă și timp pentru ea și, mai ales, cum reușește să arate așa de bine. Știm cu toții că pentru mulți menținerea siluetei presupune eforturi uriașe.

Ce face mai exact Beyonce ca să se mențină în formă? Ei bine, artista a dezvăluit că urmează o dietă vegană ketogenică adaptată nevoilor ei nutriționale. Cu această dietă a reușit să slăbească nu mai puțin de șase kilograme în 22 de zile.

„Inainte de festivalul Coachella de anul asta am slabit sase kilograme in doar 22 de zile. Chiar simteam ca trebuie sa fac o schimbare si aceasta dieta m-a ajutat sa-mi organizez si sa prioritizez mesele si alimentele pe care le consum zilnic. Asa ca, pentru a-mi atinge obiectivele, evit sa mananc carbohidrati (paine, paste fainoase, pizza), zaharuri, lactate, carne, peste si alcool. Nu e deloc usor sa reusesti, mai ales cand esti gurmanda, asa cum sunt si eu. Mi-e foame tot timpul! Dar ma bucur ca aceasta dieta imi regleaza apetitul si imi ofera energia de care am nevoie zi de zi”, a marturisit artista in cadrul documentarului „Homecoming: A Film By Beyoncé”.

Citește și Dieta cu care slăbești în timp ce mănânci. Mihaela Bilic dezvăluie care este ingredientul secret

După nașterea gemenilor ei, Beyonce a făcut tot ce a ținut de ea pentru a ajunge la formele de dinainte. „Kilogramele in plus ma faceau sa fiu mai obosita, iar dispozitia mea nu era una tocmai buna. Mi-a fost foarte teama si credeam ca nu o sa mai reusesc vreodata sa slabesc. Imi lipsea pofta de viata, eu fiind o persoana destul de dinamica.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Beyoncé (@beyonce)

Pe lângă această dietă, Beyonce face sport regulat. Nu a spus cum se numește regimul ei de slăbit, însă, potrivit nutriționiștilor, împlinește toate principiile unei diete vegane ketogenice care se bazează pe un consum ridicat de alimente bogate în proteine și grăsimi de bună calitate (omega-3 si omega-9).

Vedeta a vorbit recent urmăritorilor săi despre riscurile uriașe la care se supun dacă țin diete drastice. „Nu recomand nimanui sa urmeze o dieta stricta fara sa consulte medicul nutritionist. Oricat de atrasa ai fi de efecte rapide pe care le ofera, o dieta trebuie sa fie croita pe nevoie organismului tau. Corpurile noastre sunt diferite, asadar nevoile nutritionale sunt si ele in tandem cu metabolismul”, a explicat ea.

Citește și Dieta banală cu care Diana Dumitrescu a reușit să scape dintr-un foc de 5 kg. „Mănânc cam ce vreau”