Dieta banală cu care Diana Dumitrescu a reușit să scape dintr-un foc de 5 kg. „Mănânc cam ce vreau”

Diana Dumitrescu încearcă să revină la silueta cu care se mândrea în adolescență, astfel că a apelat la ajutorul unui specialist. Actrița a dezvăluit că a adoptat o cură care îi permite să mănânce aproape tot ce își dorește.

07 iun. 2022, 17:08
Dieta banală cu care Diana Dumitrescu a reușit să scape dintr-un foc de 5 kg. „Mănânc cam ce vreau”
Dieta banală cu care Diana Dumitrescu a reușit să scape dintr-un foc de 5 kg

Dieta banală cu care Diana Dumitrescu a reușit să scape dintr-un foc de 5 kg. Actrița a trecut printr-o perioadă cu fluctuații de greutate, motiv pentru care şi-a pus în cap să renunțe la kilogramele în plus.

„Aș vrea să înceapă cu 5 oricum, să fie 53, să fie 55, 57…”

Diana Dumitrescu a făcut mari eforturi pentru a ține o dietă strictă, care a avut rezultat, însă atunci când a renunțat la ea, kilogramele s-au pus la loc. „În primă fază am slăbit anul trecut 10 kg într-adevăr, cu o dietă foarte strictă, cu mâncare cântărită, dată de un nutriționist. După care m-am îngrășat la loc vreo 7 kg și nu am reușit foarte mult timp să slăbesc”, a spus vedeta pentru Viva!.

Dana Budeanu șterge pe jos cu Diana Dumitrescu: „Cine dracu’ e, mă, asta? S-a descălțat pe scenă, a obosit și și-a scos cârnații”

În prezent, Diana Dumitrescu a apelat la ajutorul unui specialist, care i-a recomandat psiho-dieta! „Acum, cu ajutorul psiho-dietei am reușit să mai dau jos 5 kg și sunt în continuare sub dietă, dar este o dietă extrem de relaxată, în care mănânc cam ce vreau”, a declarat Diana Dumitrescu. Unul dintre principiile pe care le abordează psiho-dieta este intermittent fasting, adică mănânci în decursul a 8 ore, după care faci 16 ore pauză.

Diana Dumitrescu şi Ducu Ion, un divorţ cu scântei, care a adus-o pe actriţă în pragul depresiei: „Am avut un atac de panică foarte urât. Nu puteam să mă opresc din plâns”

În momentul de față, Diana Dumitrescu cântărește 60 de kilograme, însă ține în continuare psiho-dieta deoarece greutatea ideală pe care vrea să o atingă trebuie să înceapă cu 5: „Aș vrea să înceapă cu 5 oricum, să fie 53, să fie 55, 57, nu m-am hotărât, dar mă uit, îmi place cum arăt. M-am învățat să îmi iau la mine o salată, o supă și atunci mi-a fost foarte simplu să mănânc în timpul zilei. Pentru că nu mâncam dimineața și mâncam doar la prânz, după care terminam filmările pe la 7, mă duceam acasă și mâncam, adică era foarte simplu de ținut”.