Cum a reușit Emily Burghelea să ajungă la o siluetă de invidiat chiar și după două sarcini: „Poți să îți revii foarte ușor, în plus nici măcar nu contează”

Emily Burghelea a născut de două ori și, cu toate acestea, corpul ei nu nu lasă deloc acest lucru să se vadă. Vedeta are un corp de invidiat. Iată cum a reușit vedeta să ajungă la greutatea ideală.

29 aug. 2023, 17:25
Cum a reușit Emily Burghelea să ajungă la o siluetă de invidiat chiar și după două sarcini: „Poți să îți revii foarte ușor, în plus nici măcar nu contează”
Cum a reușit Emily Burghelea să ajungă la o siluetă de invidiat chiar și după două sarcini: „Poți să îți revii foarte ușor, în plus nici măcar nu contează”

Emily Burghelea a trecut prin două sarcini și cu toate acestea și-a revenit spectaculos. Vedeta a născut în urmă cu 7 luni ce de-al doilea copil al său, un băiețel, pe nume Damian.Cu toate că numeroase femei se confruntă cu kilogramele în plus, imediat după naștere, frumoasa influenceriță nu pare că a pus niciun kilogram în plus. În acest sens, Emily a dezvăluit care trucul trucul acestei siluete perfecte, dar și secretul din spatele reușitei sale destul de rapide. Chiar dacă mărturisește că a apelat și la o dietă, imediat după ce a năsut, aceasta spune că are și anumite obiceiuri zilnice care o ajută să fie mereu în formă.

Citește și: Emily Burghelea a avut parte de o experiență traumatizantă, la întoarcea din Maldive: „Avionul a căzut în gol de trei ori”

„Eu sunt în mișcare nonstop și nu am chestia asta cu snackingul, dacă ronțăiam de dimineața până seara, poate nu reușeam să slăbesc atât de repede. Eu când sunt în acțiune, uit practic să mai mănânc, mănânc o dată, de două ori, fac așa un semi fasting. Am ținut și o dietă și m-a ajutat foarte tare și sunt de părere că nu trebuie să fie nimic de speriat, când vine vorba de o sarcină. Un copil de o binecuvântare. Poți să îți revii foarte ușor, dacă te organizezi puțin. Asta cu kilogramele în plus nici măcar nu contează.”, a declarat Emily Burghelea pentru Spectacola.

Chiar dacă acum pare că este în forma ei maximă, Emily Burghelea a trecut prin foarte multe greutăți, imediat ce l-a adus pe lume pe Damian. Vedeta spune că a fost extrem de norocoasă să-l aibă alături pe Andrei, soțul ei, care a susținut-o necondiționat și a ajutat-o să se ridice, în momentele în care pur și simplu simțea că nu mai poate.

„Andrei a contribuit foarte mult. Mă susține și ajută extraordinar de mult, fără el nu știu ce aș fi făcut. Chiar mă gândeam în perioadele în care eram foarte căzută cum or fi femeile care nu au parte de așa un partener, de un soț și eram așa.. într-o stare de anxietate și de depresie și mai mare, pentru că e foarte greu. Nu există neapărat un motiv, depresia postnatală se întâmplă fără motiv. Toate  lucrurile sunt frumoase, sunt la locul lor și din senin intri cu capul într-un nor negru, din care nu mai poți să ieși, pur și simplu asta e depresia. Dacă nu e cineva care să-ți spună „Hei, fă un pas mare, suflă în norul ăsta și gata”, fără ajutor e foarte greu. Îndrum femeile care trec prin stări ciudate, pentru că nu-ți dai seama ce e, ai doar o stare ciudată, de obicei cei din exterior văd, să apeleze la ajutor și să accepte.”, a mai declarat Emily pentru Spectacola.

Mai mult, avem și vești bune pentru fanii acesteia, care va reveni curând din nou pe micile ecrane. Emily va face parte din cel mai nou show de pe Pro TV, „Săriți de pe fix”, care promite să aducă foarte multă voie bună în toate casele.

„Din toamnă, ne vedem la Pro TV, la „Săriți de pe fix”,  a fost super tare la filmări. Andrei îl aducea pe Damian să îl alăptez, pentru că încă alăptam și chiar și atunci aveam fluctuații de temperament, ca după naștere. El avea atunci cam 4 luni, am filmat în vară, dar am reușit, încă alăptez. Pe Amedea am alăptat-o un an.”, a continuat vedeta.

Citește și: Cum arată casa în care locuieşte Emily Burghelea. Plăteşte 4.500 de euro chirie pe lună