Cum a reușit Fuego să slăbească 5 kilograme în 5 zile. Dieta pe care o recomandă artistul: „Ceea ce e important…”

Cunoscutul artist Fuego, care în prezent are 108 kilograme, a decis să intre la dietă, iar rezultatele s-au văzut imediat. Iată cum a reușit cântărețul să slăbească eficient și în timp record.

30 mai 2022, 09:03
Cum a reușit Fuego să slăbească 5 kilograme în 5 zile. Dieta pe care o recomandă artistul: „Ceea ce e important…”

Cel mai probabil nemulțumit de felul în care arată, Fuego a intrat la dietă. Artistul este foarte atent la ce mănâncă pentru că își dorește să ardă un număr mare de kilograme cât mai repede posibil. Cântărețul a dezvăluit care sunt alimentele pe care le consumă în fiecare zi.

Ce dietă a ținut Fuego. Artistul a ars 5 kilograme în 5 zile

În vârstă de 45 de ani, Fuego a decis să treacă la regim, de dragul imaginii, dar și pentru că vrea să trăiască mult mai sănătos decât a făcut-o până acum. Marea dorință a cântărețului este să ajungă la 85 de kilograme.

Citește și: Fuego dezvăluie durerea care îi copleşeşte sufletul, an de an, de Paşte: „În trei minute a făcut infarct”

„Trebuie să mănânci curcan făcut la cuptor sau pe grătar. Mie nu-mi prea place pe grătar, mai mult la cuptor sau fiert. Când eram copil mama făcea supă de găină și luam carnea și o mâncam goală cu sare.Dar sarea nu este bună pentru tensiune și pentru inimă și pentru cardiaci. Ceea ce e important: mâncați carne, dacă vă place curcan, pentru că nu conține colesterol, cu legume verzi. Mâncați când doriți”,a declarat Fuego.

Mai mult decât atât, Fuego dezvăluie că dieta strictă pe care o ține, în permite totuși să mănânce și anume gustări,  între mesele principale. „Când vă face plăcere, doar mere verzi între mese și o să vedeți cât dați jos în două săptămâni.Eu mă pregătesc pentru marele eveniment de duminică, vreau să mai dau jos 5 kilograme să pot să încap în ținutele care mi-au fost făcute pentru concert”, a declarat el la Vorbește Lumea.

Ce sfat le dă Fuego celor care vor să slăbească

Totodată, Fuego a mai dezvăluit că reușește să se abțină de la mâncare, deoarece și-a umplut frigiderul doar cu alimentele pe care are voie să le consume. Fuego susține că atunci când vine vorba de dietă, trebuie să existe voință.

Citește și: Momente dificile pentru Fuego. Veste tristă pentru fani: „Sunt dezamăgit!”

„Cel mai greu e să nu ai frigiderul plin, pentru că ajungi seara acasă, te uiți la un film, faci nu știu ce treabă, culmea, deschizi frigiderul. Dacă găsești tot felul de bunătăți, nu o să ai niciodată voință sau să te abții.Cel mai important e să aveți voință, să vă puneți în gând un lucru și sunt convins să veți reuși să slăbiți’,a mai spus artistul.