Cum a reuşit o femeie să „topească” peste 45 de kilograme

Inspiră-te şi citeşte povestea de succes a unei femei care a reuşit să îşi atingă obiectivele: ea a pierdut în greutate peste 45 de kilograme. Aplică şi tu sfaturile şi recomandările ei în materie de dietă şi sport.

RomaniaTV.net
19 feb. 2015, 10:32
Cum a reuşit o femeie să „topească” peste 45 de kilograme

Inainte de a slabi, Hanna Preston avea 120,2 kilograme.

Dupa ce a slabit, tanara a ajuns la o greutate de 70,3 kilograme.

Hanna Preston a crescut in West Bridgewater, Massachusetts, in Statele Unite ale Americii. Inca de mica, ea a jucat fotbal si a facut cursuri de dans. Dar asta nu a fost suficient pentru a o tine departe de gustarile de dupa orele de scoala.

Citeşte şi Cum să mănânci ca să slăbeşti: Sigur nu ştiai aceste lucruri!

Pana cand a ajuns in primii ani de liceu, Hanna cantarea deja 120,2 kilograme. Stiind ca unul dintre membrii familiei sale fusese diagnosticat cu diabet, Hanna a stiut in sinea ei ca greutatea corpului ei inseamna un risc in plus pentru a dezvolta aceasta boala, in special daca va continua sa ia in greutate.

Cu timpul, Hanna a inceput sa caute in mediul online filmulete cu antrenamente de yoga si diverse alte tipuri de activitati si s-a angajat intr-un efort constant: in fiecare seara se antrena, chiar daca era un antrenament scurt, de doar 15 minute.

Sub supravegherea medicului familiei ei, tanara si-a construit o dieta pe care a inceput sa o stapaneasca, si-a construit mesele in jurul proteinelor din carne slaba, precum carnea de peste si carnea de pui fara pielita, si a redus de tot alimentele de tip junk food.

Citeşte şi Dieta cu drojdie de bere: Scapă de 5 kilograme în numai două săptămâni

In urmatorii doi ani, Hanna a slabit aproape 45,4 kilograme. Iar pana in vara in care a intrat la facultate, tanara isi atinsese deja obiectivul suprem si cantarea 70,3 kilograme.

Citeste mai mult pe feminis.ro.