Cum a reuşit Simona Gherghe să gestioneze gelozia între fraţi: „Acomodarea lor a fost una extrem de dificilă”

Gelozia între fraţi este un fenomen cu care se confruntă cei mai mulţi dinntre părinţi, iar vedetele nu sunt nici ele scutite de această emoţie a copiilor. Simona Gherghe mărutriseşte că perioada în care micuţa Ana era geloasă pe frăţiorul ei mai mic a fost una extrem de grea, peste care nu credea că va putea trece.

RomaniaTV.net
21 mai 2020, 14:44

Între copiii vedetei au apărut probleme încă de la început, în pofida faptului că Simona a încercat să o obişnuiască pe Ana cu ideea că va avea un frăţior pe toată perioada sarcinii. Când Simona a l-a adus pe Vlad acasă, Ana nu a fost deloc încântată. 

Citeşte şi Marea iubire a lui Nichita Stănescu trăieşte într-un azil din Suedia. Destinul crud al poetei Gabriela Melinescu

Relaţia dintre cei doi fraţi a rămas tensionată multă vreme. Recent, vedeta tv a postat pe Facebook câteva imagini care-i surprind pe cei doi fraţi jucându-se împreună şi părând că se simt foarte bine unul în prezenţa celuilalt. Pozele sunt însoţite de următoriul comentariu al fericitei mămici:

Acum un an nici nu îndrăzneam să sper la scenele astea… Poate într-o zi, o să-mi fac curaj să povestesc cât de greu i-a fost Anei când s-a născut Vlad, deşi o pregătisem toată sarcina. Si nu doar Anei, ci tuturor, căci acomodarea lor a fost una extrem de dificilă. Şi oricât am citit, oricat am experimentat, până la urma cheia a fost RABDAREA. Cu timpul, s-au obişnuit unul cu altul, s-au împrietenit, acum îmi creşte inima când îi văd aşa. Asta nu înseamnă că nu se mai bat uneori…”

Aşadar, secretul vedetei pentru gestionarea geloziei între fraţi pare să fi fost răbdarea.


loading...