Cum a reuşit Simona Gherghe să gestioneze gelozia între fraţi: „Acomodarea lor a fost una extrem de dificilă”

Gelozia între fraţi este un fenomen cu care se confruntă cei mai mulţi dinntre părinţi, iar vedetele nu sunt nici ele scutite de această emoţie a copiilor. Simona Gherghe mărutriseşte că perioada în care micuţa Ana era geloasă pe frăţiorul ei mai mic a fost una extrem de grea, peste care nu credea că va putea trece.

RomaniaTV.net
21 mai 2020, 14:44

Între copiii vedetei au apărut probleme încă de la început, în pofida faptului că Simona a încercat să o obişnuiască pe Ana cu ideea că va avea un frăţior pe toată perioada sarcinii. Când Simona a l-a adus pe Vlad acasă, Ana nu a fost deloc încântată. 

Citeşte şi Marea iubire a lui Nichita Stănescu trăieşte într-un azil din Suedia. Destinul crud al poetei Gabriela Melinescu

Relaţia dintre cei doi fraţi a rămas tensionată multă vreme. Recent, vedeta tv a postat pe Facebook câteva imagini care-i surprind pe cei doi fraţi jucându-se împreună şi părând că se simt foarte bine unul în prezenţa celuilalt. Pozele sunt însoţite de următoriul comentariu al fericitei mămici:

Acum un an nici nu îndrăzneam să sper la scenele astea… Poate într-o zi, o să-mi fac curaj să povestesc cât de greu i-a fost Anei când s-a născut Vlad, deşi o pregătisem toată sarcina. Si nu doar Anei, ci tuturor, căci acomodarea lor a fost una extrem de dificilă. Şi oricât am citit, oricat am experimentat, până la urma cheia a fost RABDAREA. Cu timpul, s-au obişnuit unul cu altul, s-au împrietenit, acum îmi creşte inima când îi văd aşa. Asta nu înseamnă că nu se mai bat uneori…”

Aşadar, secretul vedetei pentru gestionarea geloziei între fraţi pare să fi fost răbdarea.