Cum a reuşit Simona Sensual să scape de hărţuitor: „Am zis să bage frica în el şi am reuşit”

Cum a reuşit Simona Sensual să scape de hărţuitor. În primăvară, bruneta se plângea că un bărbat o urmăreşte şi îi trimite mesaje întruna. La un moment dat, s-a decis să ceară ajutor poliţiei, pentru că nu mai putea scăpa de acesta.

04 nov. 2022, 21:07
Cum a reuşit Simona Sensual să scape de hărţuitor: „Am zis să bage frica în el şi am reuşit”
Cum a reuşit Simona Sensual să scape de hărţuitor

Cum a reuşit Simona Sensual să scape de hărţuitor. După ce a alertat autoritățile, oamenii legii au intervenit și au rezolvat problema. Însă, şi Simona a luat o serie de măsuri, schimbându-și locațiile pe care le frecventa, inclusiv sala de fitness.

Citeşte şi: Simona Sensual apelează la inseminarea in vitro. Cine este bărbatul potrivit să o facă mamă: „Sunt pretențioasă, selectivă” FOTO

Cum a reuşit Simona Sensual să scape de hărţuitor

Vedeta a precizat că urmăritorul ei a fost rapid identificat datorită camerelor de luat vederi, iar intervenția poliției l-a determinat pe acesta să înceteze să o mai hărțuiască.

Vreau să trag un semnal de alarmă! Eu vreau să fac nişte demersuri pe care în anii trecuţi nu le-am făcut. Şi regret că nu le-am făcut în anii trecuţi, am lăsat lucrurile destul de lejere. Şi vreau să iau măsurile legale.

Am rezolvat-o şi cu hărţuirea, legea şi-a spus cuvântul şi am rezolvat! Am renunţat să merg la sala la care mergeam. Am schimbat locurile pe care le frecventam, adică mi-am luat şi nişte norme de protecţie. Adică evit să merg în locurile în care se ştia că mergeam în trecut.

Normal că am aflat pentru că există camere de supraveghere, tehnologia este avansată, deci putem afla. Nu asta era important cine este, pentru că ştiam cine este, dar nu voiam să fac public numele.

Am actul de la poliţie în care se vede clar şi ce măsură au luat poliţiştii, deci s-a rezolvat. Eu am zis să bage frica în el, uite că am reuşit! Da, deci doar cu poliţia şi cu legea în mână poţi să scapi de asemenea situaţii. Dacă este cazul să fie pe calomnie, cred că voi face acelaşi lucru cu dosar penal„, a spus Simona Sensual la Antena Stars.