Cum a scăpat Romanița Iovan de 24 de kilograme în doar șase luni. Trucul la care apelează creatoarea de modă în fiecare dimineață

Romanița Iovan a reușit să slăbească mult în ultimii ani, după ce l-a născut pe fiul ei, Albert. Multe o invidiază pentru silueta ei și se întreabă ce face ca să se mențină în formă.

26 iul. 2022, 10:22
Cum a scăpat Romanița Iovan de 24 de kilograme în doar șase luni. Trucul la care apelează creatoarea de modă în fiecare dimineață

Romanița Iovan, în vârstă de 57 de ani, a slăbit 24 de kilograme. A adoptat un stil de viață sănătos, face mult sport, dar are și un truc care o ajută enorm în procesul de slăbire și menținere.

Vedeta a avut probleme de sănătate după ce l-a născut pe fiul ei. A încercat mult timp să slăbească, iar în cele din urmă au început să se observe și rezultatele. Însă nu i-a fost deloc ușor. A scăpat de kilogramele în plus adunate pe timpul sarcinii în doar șase luni.

Alimentația și sportul au ajutat-o cel mai mult să slăbească, a spus Romanița.

„În timpul sarcinii am pus 24 kg. A fost o provocare pentru mine să „scap de ele, dar am avut o ambiție de fier. Făceam câte două ore de sport zilnic, o oră cardio și o oră fitness, și așa am reușit în 6 luni. Am consumat întotdeauna cu moderație alimentele care mi-au plăcut. Secretul constă în numărul de calorii. Practic, nu consum mai mult de 1.500 de calorii pe zi. Mănânc fructe de sezon și salate, pește și foarte puțină carne”, a declarat Romanița Iovan pentru VIVA!.

Creatoarea de modă a dezvăluit și un truc folosit în fiecare dimineață. Multe apelează la acest truc vechi de sute de ani.

‘’Un mic truc este carafa cu apă în care se pune un ban sau o linguriţă de argint și busuioc proaspăt şi se lasă peste noapte. A doua zi se bea, pe stomacul gol, toată apa respectivă, 750 ml. Dacă ne gândim, de altfel, în istorie, pe perioada pandemiilor, cei bogați erau mai feriți, pentru că ei serveau mâncarea și băutura în servicii din argint’’, a mai spus ea.

Citește și Romanița Iovan și iubitul ei, avocatul Iulian Gogan, s-au logodit după 14 de relație, însă nu vor să se căsătorească. „Vârsta chiar nu contează, ce contează e compatibilitatea”

Citește și Cum reușește Romanița Iovan să se mențină în formă la 57 de ani. Vedeta a dezvăluit dieta secretă