Cum ar putea fi redeschise mall-urile după 15 mai. Anunţul făcut de Ludovic Orban

Unele dintre magazinele care funcţionează în marile centre comerciale se vor redeschide. Premierul Ludovic Orban a explicat că vor fi accesibile magazinele cu intrări exterioare, precum farmaciile, magazinele care vând produse alimentare sau spălătoriile.

RomaniaTV.net
06 mai 2020, 08:38
Cum ar putea fi redeschise mall-urile după 15 mai. Anunţul făcut de Ludovic Orban

„În anumite spaţii de tip mall sunt magazine care au intrări exterioare. E normal ca pentru aceste magazine cu intrări exterioare ca ele să fie deschise. Vor fi deschise în mall-uri farmaciile, magazinele care desfac produse alimentare, spălătoriile. Au fost accesibile şi în perioada stării de urgenţă”, a declarat premierul Ludovic Orban.

Un convoi de 20 de camioane cu materiale sanitare va fi trimis azi Republica Moldova. Ludovic Orban: „Este un gest firesc”

De asemenea, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a afirmat că, cel mai probabil, mall-urile nu vor fi printre primele deschise după data de 15 mai. Medicul a mai spus că în zonele unde sunt focare restricţiile nu vor fi relaxate, precizând că Suceava, primul oraş în care a fost instituită carantina, va trebui să mai suporte măsurile până se rezolvă problema.

Raed Arafat: „Nu cred că deschiderea mall-urilor va fi printre primele măsuri luate”