Denise Rifai, declaraţii surprinzătoare: „El simte că-l iubesc atât de mult, pentru el exist!”

Denise Rifai, declaraţii surprinzătoare. Prezentatoare a reușit să detroneze în doar trei sezoane formate cu vechime în industria de televiziune românească şi marţi seara a câştigat premiul „TVMania” pentru cea mai bună emisiune de interviuri portret.

16 nov. 2022, 17:52
Denise Rifai, declaraţii surprinzătoare: „El simte că-l iubesc atât de mult, pentru el exist!”
Denise Rifai, declaraţii surprinzătoare

Denise Rifai, declaraţii surprinzătoare. Jurnalista a vorbit, vizibil emoționată, despre devansarea omologilor de la alte posturi concurente şi nu a ezitat să mulțumească publicului care a votat-o și îi acordă credit în fiecare duminică seară.

Citeşte şi: Denise Rifai aruncă bomba în showbiz: „Port inelul de la Dan Bittman!” Ce relaţie au, de fapt, cei doi

Denise Rifai, declaraţii surprinzătoare

Nu știu, dar cred că fiecare dintre noi avem sau nu priză la public. Și iată că publicul meu mă iubește, eu știam că mă iubește și mă bucur atât de mult că e într-un număr din ce în ce mai mare. Este o onoare extraordinară și un imbold pentru mine și un semn că îmi fac bine treaba. Și le promit și vă promit că o să o fac cu mai multă dăruire de acum încolo, e fabulos!

Călătorii în viețile invitaților mei, care ni-i arată așa cum sunt ei. Oameni cunoscuți, care odată ce iau cele 40 de întrebări, ni se arată cu vulnerabilități, cu greșeli, cu adevăruri, cu non-adevăruri.

Și când deschizi calea către sufletul unui om foarte foarte cunoscut, publicul rămâne, se uită, probabil că rezonează cu părți din fiecare invitat al meu.

Restul, fiecare dintre noi, trebuie să aibă secretul lui. Restul e la mine, secretul meu în relația cu publicul meu. El simte că-l iubesc atât de mult și că mă înclin lui și pentru el exist!„, a declarat Denise Rifai, pentru Cancan.ro.