Cum arată Chef Florin Dumitrescu chel. Lookul neconvenţional care a pus pe jar internetul

E dificil să ni-l imaginăm pe Chef Florin Dumitrescu cu altă tunsoare decât bobul ondulat care l-a consacrat. Cu toate astea, cu nişte ani în urmă, reputatul Chef nu avea nici fir de păr.

12 mai 2021, 08:53
Cum arată Chef Florin Dumitrescu chel. Lookul neconvenţional care a pus pe jar internetul

Chef Florin Dumitrescu chel. Chef Florin Dumitrescu a publicat pe reţelele sociale o fotografie cu el din anul 2010 în care avea un look cu totul diferit.

Chef Florin Dumitrescu chel

Că tot cereți poze cu părul scurt. 2010, luna mai cred„, a comentat Florin Dumitrescu în dreptul fotografiei. Poza a strâns peste 13.600 de aprecieri şi multe comentarii de apreciere.

Dar ne-am obișnuit cu dumneavoastră cu părul lung și vă preferăm așa”, „Arătai bine și cu chelie”, „Scurt? Cam chel zic eu”, „Zic ca parul lung e mult mai ok…„, sunt câteva dintre comentariile internauţilor.

Florin Dumitrescu şi-a îndreptat părul cu placa

În cadrul show-ului culinar Chefi la cuţite, Florin Dumitrescu a fost nevoit să dea curs unei provocări şi şi-a îndreptat părul cu placa.

Dacă nu ți se încrețește la loc, ce facem?„, l-a întrebat Chef Scărlătescu.

Citeste si Dieta-minune prin care Minodora a slăbit 40 de kilograme. Cântăreaţa a mărturist secretul: Am ajuns unde mi-am dorit!

Răspunsul a venit de la Chef Bontea, care a găsit rapid soluţia: „Dacă nu se încrețește la loc, ți-l punem pe bigudiuri!„.

Zici că ești Narcis!„, a replicat Chef Scărlătescu văzând noul look al lui Florin Dumitrescu.

Chef Florin Dumitrescu, dieta cu care a slăbit 10 kg într-o lună

În pandemie, Florin Dumitrescu s-a îngrăşat 10 kg, motiv pentru care a decis că este cazul să scape rapid de ele. A apelat la celebra dietă cu varză, pe care a încercat-o şi anterior, având rezultate spectaculoase.

Astfe, timp de trei zile a mâncat doar varză crudă, în următoarelr trei zile orez fiert, apoi a încheiat cu trei zile în care a mâncat doar piept de pui la grătar. În a 10-a zi a dietei a consumat doar legume la grătar sau proaspete.

Citeste si Alex Velea a lansat o melodie cu Florin Salam. În videoclip apare şi Antonia

Deşi rezultatele au fost spectaculoase, Chef Dumitrescu spune că nu ar recomanda nimănui să ţină această dietă drastică.

În familia mea se mănâncă foarte sănătos şi am vrut să fiu pe aceeaşi lungime de undă cu fetele mele. Am vrut să îmi demonstrez că pot renunţa la alimentele cu care m-am obişnuit, la mâncărurile mai grase, la gustul de unt sau la prăjeli. Să-mi demonstrez că există viaţă şi fără cartofi prăjiţi, burgeri şi deserturi cu multă ciocolată. Deşi m-a ajutat să dau jos câteva kilograme, dieta pe care am urmat-o nu o recomand nimănui„, povestea Florin Dumitrescu în urmă cu ceva timp.