Cum arată locuința de lux în care Carmen Grebenișan s-a mutat cu soțul. Imagini spectaculoase! Suma colosală dată pe apartament

Carmen Grebenișan, una dintre cele mai urmărite influencerițe de la noi și fostă concurentă la Asia Express, s-a mutat în casă nouă împreună cu cel care i-a devenit de curând soț, Alex Militaru, și sunt mai fericiți ca niciodată.

26 oct. 2021, 20:21

Carmen Grebenișan, una dintre cele mai urmărite influencerițe de la noi și fostă concurentă la Asia Express, s-a mutat în casă nouă împreună cu cel care i-a devenit de curând soț, Alex Militaru, și sunt mai fericiți ca niciodată.

Carmen Grebenișan și Alex Militaru s-au căsătorit civil la finalul acestei veri și s-au mutat și în casă nouă. Cei doi îndrăgostiți și-au amenajat locuința cu mult bun gust, iar celebra influenceriță a fost atât de încântată de rezultat încât le-a arătat și fanilor de pe Instagram.

Carmen a recunoscut că, pentru a investi în locuința pe care și-a dorit-o, a fost nevoită să renunțe la multe plăceri. Imobilul a costat între 100 și 200 de mii de euro, cu aproximație. „Casa a fost cumpărată. Am făsit-o dintr-o greșeală. Am avut noroc. A fost la un preț bun. E un apartament de tip penthouse. Este mai ieftin decât ar fi trebuit să fie.”, a declarat Carmen Grebenișan la Antena Stars.

Citește și Carmen Grebenişan s-a măritat cu Alex Militaru. Naşa a fost prietena ei, Alina Ceuşan

Tânăra a mărturisit că atât ea, cât și iubitul ei au investit în casă și că nu o vor vinde niciodată.

„Am investit destul de mult. Nu am făcut un calcul total. Am avut un cont în care puneam banii de fiecare dată când îmi intrau mie banii eu îi ăpuneam acolo. Pe toți, absolut toți, vă zic sincer, stăteam pe lună cu minimul necesar, voiam să investesc absolut tot. E o investiție comună. (…) Nu e o casă pe care să o vindem vreodată. (…) Nu am fost fană, genu ăsta de fată ca să-mi cumpăr genți, pantofi, mereu am investit în ceva.”, a mai adăugat influencerița.

Citește și Carmen Grebenişan a dat lovitura pe Instagram cu o manea: „O să fie viral” VIDEO

Pentru decorarea casei, Carmen a optat pentru culori precum portocaliu și nuanțe de maro. Influencerița a ales mobilier și accesorii moderne în culori îndrăznețe.

Priviți mai jos o serie de fotografii cu casa din București în care locuiește acum Carmen Grebenișan.

Carmen Grebenișan e una dintre cele mai apreciate influcerițe de la noi. Pe Instagram are nu mai puțin de 686 de mii de urmăritori, iar pe Tik Tok e urmărită de 212.6 mii de persoane.