Cum arată Viviana, văduva lui Cornel Galeş, la 7 luni de la moartea impresarului. Şi-a schimbat look-ul

În urmă cu aproximativ şapte luni, Cornel Galeş s-a stins din viaţă, într-un crunt accident rutier, în Spania, acolo unde se mutase alături de Viviana, noua lui parteneră de viaţă.

RomaniaTV.net
29 iul. 2020, 14:42

Viviana a fost alături de impresar, după ce Ileana Ciuculete a trecut în nefiinţă, şi tot ea a fost cea care s-a ocupat de trupul neînsufleţit al iubitului ei şi de tot ritualul de înmormântare.

Ce a făcut cu adevărat Cornel Galeş în ultimele ore de viaţă. Abia acum s-a aflat: „Nu se ducea spre restaurant! Nu e nimic adevărat”!

La şapte luni de la moartea lui Cornel Galeş, Viviana pare să îşi fi revenit, potrivit imaginilor pe care le postează pe reţelele de socializare, este foarte bine, a adoptat un nou look, şi-a împletit părul în codiţe.

Cornel Galeş s-a logodit cu Viviana la biserică înainte să moară

Cornel Galeş şi Viviana Măntoiu s-au logodit la biserică, în urmă cu aproximativ doi ani, semn că cei doi îşi programaseră şi nunta.

Cornel Galeş şi Viviana Măntoiu s-au logodit pe 14 martie 2017, la biserică, într-un cadru restrâns. Cei doi nu erau căsătoriți și la Starea Civilă, dar relația lor a fost la un pas de căsătorie. Au dorit mai întâi binecuvântarea preoților, în fața altarului, pentru că au considerat că acest lucru este mult mai important pentru sufletul lor, dar nu au mai apucat să se căsătorească și la Starea Civilă.

Au făcut o logodnă la biserică, cu un preot apropiat lor, însă departe de ochii curioșilor și într-un mod restrâns. Au participat la eveniment doar câteva persoane, întrucât nu și-au dorit tam-tam, fiind deja, în centrul atenției„, a declarat un apropiat al celor doi pentru Click!.