Miron Cozma iubeşte din nou. Cine este femeia misterioasă din viaţa „Luceafărului Huilei”: „Suntem împreună de 6 ani”

Miron Cozma iubeşte din nou. În vârstă de 68 de ani, „Luceafărul Huilei” şi-a găsit jumătatea după ce s-a despărțit cu scandal de Marinela Nițu în anul 2014, după 12 ani de relație. Chiar dacă îi merge foarte bine pe plan personal, preferă să îţi ţină iubita departe de lumina reflectoarelor.

01 apr. 2023, 11:52
Miron Cozma iubeşte din nou. Cine este femeia misterioasă din viaţa „Luceafărului Huilei”: „Suntem împreună de 6 ani”
Miron Cozma iubeşte din nou

Miron Cozma iubeşte din nou. El şi Marinela Nițu au trăit o iubire pătimașă. Cei doi s-au cunoscut pe litoralul românesc în 1998, iar de atunci au decis să formeze un cuplu. Cu toate că au avut o relație de mai bine 12 ani, au ales să se separe în anul 2014, după mai multe certuri și împăcări.

Citeşte şi: Miron Cozma nu-l iartă pe Iliescu: „Am vrut să-l dau jos pentru crimele de la Revoluţie, am vrut să-l împuşc”

Miron Cozma iubeşte din nou

Ei bine, dragostea i-a zâmbit din nou lui Miron Cozma, care se declară mai fericit ca niciodată în brațele actualei partenere de viață. Cei doi au o relație discretă de câțiva ani, iar pentru moment nu au planuri să-și unească destinele.

Anul acesta o să petrec Sărbătorile de Paște, acasă, alături de iubita mea. Eu am iubit toată viața femeile frumoase, nu doar acum, dar de șase ani sunt împreună cu o persoană discretă… de profesie regizor.

Ne înțelegem bine, nu sunt probleme în cuplu. Eu vorbesc cu toate femeile din viața mea cu care am fost, le respect și încă mai păstrez legătura. Cu Marinela nu am mai vorbit pentru că este puțin cam narcisită.

Eu îi trimit în continuare mesaje de Paște și de Crăciun dar ea nu îmi răspunde deloc. Îi trimit și familiei sale, tot așa SMS-uri, și nimic, nicio reacție din partea lor. Vreau să cred mereu că în nicio relație pe care am avut-o nu am greșit deloc.

Sunt un bărbat care merg pe anumite principii în viață nimic mai mult. Cel mai important lucru pentru mine este că nu pot să merg la un drum cu o persoană dacă nu știu adevărul de la început despre ea, asta este un lucru esențial pentru mine. Sunt niște înțelegeri în viață, niște lucruri pe care trebuie să le respecți atâta tot. Eu sunt bărbat cu principii”, a declarat Miron Cozma, pentru Click.ro.