Cum arată Volkswagen ID.4 în interior. E primul SUV electric de la Volkswagen

Volkswagen ID.4 urmează să fie lansat la sfârşitul lunii septembrie, iar primele maşini sunt programate pentru livrare înainte de finele acestui an. Noul model va face parte din segmentul SUV-urilor compacte cu care gigantul auto din Wolfsburg vrea să dea lovitura nu numai în Europa, ci şi în China şi SUA, scrie Promotor.

RomaniaTV.net
07 sept. 2020, 12:22
Cum arată Volkswagen ID.4 în interior. E primul SUV electric de la Volkswagen

Interiorul lui Volkswagen ID.4 se diferenţiază de alte modele, dovada faptului că acționarea electrică are ca rezultat un interior foarte spațios. Panoul de bord este conceput ca o componentă independentă ce pare să plutească, pentru că nu este legat de consola centrală.

Volkswagen ID.4 va fi lansat înainte de sfârşitul lunii septembrie 2020

În interiorul lui Volkswagen ID.4, scaunele din faţă sunt mai sportive şi confortabile deopotrivă. Modelul de ediție limitată ID.4 1ST Max va debuta în Germania, iar scaunele poartă sigiliul AGR. Acestea vin cu o serie de opțiuni de reglare electrică, iar suportul lombar are o funcție de masaj încorporată.

Europa face maşini electrice mai rapide şi baterii mai bune decât Tesla. Analiză complexă a rivalilor lui Elon Musk

De asemenea, noua maşină vine cu huse de scaune fabricate din materiale ecologice. E vorba despre o combinație de piele artificială și ArtVelours – un material din microfibre care are 20% din componența sa sticle PET reciclate.

ID.4 – primul SUV complet electric de la Volkswagen

Precum ID.3, ID.4 va fi lansat pe piaţă drept un autovehicul fără amprentă de carbon. Modelul va fi produs și comercializat în Europa, China și SUA.

Potrivit sursei citate, Volkswagen ID.4 va avea o autonomie de 500 de km.

Cele mai ieftine maşini electrice vor fi lansate în SUA. Cum vor chinezii să dea lovitura cu modele la preţ de Dacia Duster