Cum îți afectează Mercur retrograd sănătatea și cum scapi de efectele sale

Perioada lui Mercur retrograd se termină pe 18 ianuarie, dar această mișcare duce la bruiaje, anulări, reluări și răzgândiri.

13 ian. 2023, 20:18
Cum îți afectează Mercur retrograd sănătatea și cum scapi de efectele sale
Cum afectează Mercur retrograd sănătatea

Mercur este planeta care guvernează comunicarea, gândurile și conexiunile. Mercur retrograd duce la tulburări energetice, influențând în primul rând relațiile dintre oameni.

Cum afectează Mercur retrograd sănătatea

În perioada de Mercur retrograd oamenii se pot confrunta cu o stare de blocaj cerebra, cu o comunicare defectuoasă sau o defecțiune tehnologică. În tot acest timp este posibil să se simtă dezechilibrați din punct de vedere mental și fizic.

Citește și: Horoscop 2023. Care sunt zodiile cele mai încercate și cum pot să evite problemele

Simți că nimeni nu te înțelege

Potrivit astrologilor, Mercur guvernează sinapsele din partea frontală a creierului, precum și problemele de comunicare, iar atunci când se află în retrograd oamenii pot avea o senzație de neclaritate în cele mai simple situații. E recomandată evitarea discuțiilor grele despre relații și semnarea contractelor.

Niveluri de energie

Indiferent că au un nivel de energie ridicar sau scăzut, oamenii se vor simți ca și cum ar experimenta turbulenețe emoționale reprezentate prin nevrozitate, neliniște, atenție neventrată și anxietate.

Citește și: Horoscop dragoste 2023. 5 femei din zodiac care atrag bani şi bogăţie

Digestie sensibilă

Un sistem nervos dereglat poate duce la o digestie extrem de sensibilă, potrivit astrologului Mitchel Lewis.

Digestia se prăbușește pe măsură ce oamenii își rețin emoțiile pentru că nu comunică bine și sunt anxioși”, spune acesta.