Cum îţi anunţi partenerul că eşti însărcinată

Ce poate fi mai frumos decat sa-i impartasesti omului drag o veste care te entuziasmeaza pana la nori si inapoi? Dar cum sa o faci astfel incat sa-l surprinzi intr-un mod cat mai placut? Cum sa-i spui sotului sau partenerului tau ca... va fi tata! Cum il anunti ca esti insarcinata?

RomaniaTV.net
04 iul. 2018, 05:24
Cum îţi anunţi partenerul că eşti însărcinată

Sarcina este un eveniment care, pur si simplu, iti schimba viata. Este un moment emontionant sa afli ca esti insarcinata. Si cum sa faci astfel incat sa devina si pentru el, un moment memorabil, deosebit, emotionant, original?

Iata cum au ales cateva femei sa le spuna partenerilor ca vor fi tatici:

„Simplu. Am strigat „sunt insarcinataaaa!!!”. A functionat! M-a auzit (destul de bine!) si a si preluat entuziasmul meu, strigandu-mi inapoi: „Da???”

„Am pus testul de sarcina intr-o cutie de cadouri …bineinteles, testul arata semnul ca Da, sunt insarcinata!”

„I-am facut sotului o felicitare. Pe prima pagina i-am scris: „Esti dragostea vietii mele si sunt fericita ca vei fi si…”, iar pe pagina a doua am scris: „si tatal copilului meu!”.

„M-am bagat dimineata in pat, langa el, i-am zambit, l-am cuprins si i-am zis: „Buna dimineata, tati!”

„I-am cumparat un tricou catelului nostru, pe care scria „Fratele mai mare”. Atunci cand a venit sotul meu de la serviciu si a vazut catelusul cu tricoul respectiv, s-a bucurat enorm!”

„Am pus intr-o cutioara mica, o samanta de mar si i-am scris „cam atat de mare este acum copilasul nostru!”.

„De cateva luni bune incercam sa facem un copil si in fiecare luna spuneam ca uite, daca am concepe in aceasta luna, atunci copilul s-ar naste in ianuarie, luna urmatoare ziceam ca daca il concepem acum, atunci in februarie s-ar naste si tot asa. Atunci cand am ramas insarcinata i-am dat o felicitare in care i-am scris asa: „Iti spun acum la multi ani, iubitule, pentru ca nu vreau sa uit de ziua ta, in martie, atunci cand voi fi in travaliu”. A avut nevoie de cateva secunde pana a inteles… dar si cand a inteles!!! „

„Le-am cumparat copiilor tricouri cu „Am promovat! Sunt frate mai mare” si „Am promovat! Sunt sora mai mare!”

„Am facut dimineata 2 cafele, pentru mine si pentru el. Langa a mea am scris: „Timp de 9 luni voi bea doar fara cofeina!”

Citeste continuarea pe superbebe.ro. 


loading...