Cum nu este respectată carantina în Suceava. Părinţi şi copii, filmaţi în faţa blocului. Nimeni nu poartă mască VIDEO

Inconștiență în orașul-focar, Suceava! Mai mulți părinți și copii au fost surprinși în fața blocului. În timp ce micuții se jucau cu bicicletele, mamele au stat de vorbă. Nimeni nu poartă mască și nici nu respectă distanța impusă de noile reguli.

RomaniaTV.net
06 apr. 2020, 07:10
Cum nu este respectată carantina în Suceava. Părinţi şi copii, filmaţi în faţa blocului. Nimeni nu poartă mască VIDEO

Imaginile au fost surprinse sâmbătă în cartierul Burdujeni din Suceava. Un localnic a filmat cum copii cu vârste cuprinse între 3 şi 15 ani se plimbă cu bicicleta, cu rolele sau bicicleta în faţa blocului. În tot acest timp, părinţii lor stau de vorbă şi nu respectă regulile de distanţare socială aplicate prin instituirea carantinei din cauza epidemiei generate de noul coronavirus.

„Părinții stau foarte apropiați. Nimeni cu mască sau mănuși. Nu apare pe filmare, dar foarte multe persoane au trecut pe aceeași străduță ca și cum ar fi o zi obișnuită de weekend sau vacanță. Nu ințeleg! Nu urmărim aceleași știri, nu respectăm aceleași reguli? Am deschis televizorul, după ce i-am văzut pe toți stând fără niciun stres afară, ca să văd dăcă am ieșit din carantină și poate eu nu am aflat”, a precizat localnicul citat de Monitorul de Suceava.

Peste 240 de îmbolnăviri raportate în 24 de ore la Suceava. Noi restricţii de circulaţie pentru suceveni începând de luni