Cum reușește să se mențină în formă Mădălina Ghenea: ,,Mă face să mă simt mai bine”

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase femei de pe mapamond. Acest lucru poate fi și plăcut, dar și greu în aceelași timp. Spunem acest lucru pentru că un asemenea statut implică o apariție impecabilă de fiecare dată.

09 nov. 2022, 21:50
Cum reușește să se mențină în formă Mădălina Ghenea: ,,Mă face să mă simt mai bine”

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase femei de pe mapamond. Toți bărbații întorc capul după ea, iar unele femei o invidiază. Are un corp impecabil, iar știm bine că silueta subțire nu se menține ușor

Mădălina Ghenea: ,,Pentru mine funcționează nu ca dietă, ci ca o curățare”

Cu siguranță multă lume se întreabă cum reușește să arate atât de bine și cum se menține în formă. Aceasta își păstrează formele de fotomodel cu ajutorul postului intermitent.

,,Nu sunt doctor, așa că nu pot recomanda nimic, dar pentru mine funcționează nu ca dietă, ci ca o curățare, mă face să mă simt mai bine. Deci da, am încercat-o și mi-a plăcut”, a povestit Mădălina Ghenea pe InstaStory.

Cu toate că putem slăbi cu ajutorul postului intermitent, Carmen Brumă specialist în nutriție, spune că în cazul femeilor pot exista și reacții adverse.

„În special femeile e bine să aibă grijă la această fereastră de restricție calorică, la această bucată de timp în care nu mănâncă, între 12-14 şi 16 ore e recomandabil, pentru că în cazul femeilor există niște hormoni cheie în ovulație”, a spus Carmen Brumă la Antena 3.

Ce presupune postul intermitent

Postul interminent se referă la abținerea parțială sau totală de la mâncare pentru o anumită perioadă de timp. Acesta nu reprezintă o dietă în sine, ci un stil de viață. Un studiu publicat în revista medicală americană Cell Metabolism arată acesta poate reduce factorii de risc pentru boli precum diabetul, afecțiunile cardiovasculare și  chiar cancerul. Postul intermitent este  însă mult mai ușor de ținut  față alte diete.

Citește și: Incident șocant la un liceu din Timișoara! Un elev și-a împușcat colegul cu un pistol de airsoft. Agresorul s-a ales cu dosar penal

Citește și: Reacția de ultimă oră a șefului NATO după ce Putin a ordonat retragerea trupelor sale din Herson! „A făcut câteva greșeli uriașe!”